NIEUW 2 slpk APP, 'Residentie Parkzicht', Centrum Gullegem

Verkocht Gullegem
LAATSTE APPARTEMENTEN !!
De resterende appartementen werden volledig afgewerkt en reeds geschilderd. Of m.a.w. volledig instapklaar en op korte termijn leverbaar.

Dit unieke Woonproject 'Parkzicht Gullegem' in het hartje van Gullegem omvat mooie en betaalbare appartementen met moderne architectuur en dat op een top locatie in het centrum.
De realisatie van dit project is een waar succesverhaal en slechts nog een aantal van de 66 appartementen zijn nog te koop. Volledig ingericht, uitermate fijne zichten en energiezuinigheid troef.

Parkeren gebeurt ondergronds en aankoop van een eigen autostandplaats behoort tot de mogelijkheden.

Op wandelafstand van alle winkels waaronder slager, bakker, supermarkt, apotheek, ... en ook met de wagen op een paar minuutjes van belangrijkste invalswegen.

Ontdek de twee slaapkamerappartementen met mooi terras en omgeven van tuin en groen of zicht op het marktplein.
De nog beschikbare appartementen zijn allemaal te bezichtigen op afspraak. Gezien de reeds volledige inrichting is een ... bewoning op korte termijn vast en zeker mogelijk.

Ondertussen REEDS 90% VERKOCHT !

Vragen omtrent dit nieuwbouw project, dan nemen wij dit graag samen met u door. Contacteer ons telefonisch op 056 44 03 69 of via mail naar info@vastgoedkantoordevriese.be
Lees meer Verberg