Instapklare serviceflat met 1 slaapkamer met gemeenschappelijke tuin

Vraagprijs: € 99 000 Wevelgem
Deze serviceflat is de ideale oplossing voor senioren voor wie de eigen woning te groot geworden is, maar niet toe is aan de overstap naar een traditioneel rusthuis. In deze flat woont men volledig zelfstandig maar wordt de hulp aangepast naar de wensen van de bewoner.

Het complex is gebouwd rondom een centrale cafetaria/ontmoetingsplaats met mooi aangelegde tuin, gebruik van kwalitatieve materialen en heel wat parkeermogelijkheid.

Indelin als volgt:
De flat heeft een volledig ingerichte hoekkeuken met 4 pits keramische kookplaat, een berging, slaaphoek aan de leefruimte en badkamer met toilet en douche, CV op aardgas en een leuk zonneterras die uitkijkt op een prachtige groene tuin.
Deze flat is volledig instapklaar, voorzien van glasvezelbehang en volledig geschilderd, voilegordijnen + brandwerende overgordijnen met rails voor kaderophangsysteem en verlichting.

Assistentiebel/videofonie is aanwezig en mede de basisdienstverlening maar daarnaast ook heel wat extra optionele faciliteiten als daar maaltijdservice, ... schoonmaak, mogelijkheid tot boodschappendienst,…). Aankoop voor eigen gebruik maar ook als investering vanzelfsprekend een opportuniteit.

De eigenaar is bij aankoop van dergelijke eigendom vrijgesteld van jaarlijkse onroerende voorheffing wat het rendement daarmee aanzienlijk verhoogt. Aankoop onder registratierecht (grondaandeel via erfpacht).

Onze ref. DEV3563
Lees meer Verberg