Villa met zwembad in de nabijheid van centrum en invalswegen

Vraagprijs: € 1 295 000 Kuurne
Schitterende eigendom op een zeer rustige ligging en vlakbij het centrum van Kuurne en belangrijke invalswegen.
U wenst een onberispelijke afwerking, heel wat ruimte en zwembad, dan kan dit vast en zeker bekoren.

De woning werd in 2009 opgetrokken met de beste materialen en oog voor detail. Een zee van ruimte met enorme leefruimte en aansluitend volledig uitgeruste keuken, beide met het zicht op de mooi aangelegde tuin met groot zonneterras en als kers op de taart het zwembad met schitterende poolhouse voorzien van douche en keuken. Zalig genieten van zodra het zonnetje van de partij is !

Op het gelijkvloers o.a. nog een groot bureel dat ook dienst kan doen als extra slaapkamer of hobbyruimte en daarbij ook de aanwezigheid van een ideale wijnkelder. Op de eerste verdieping twee grote slaapkamers waarvan de eerste is opgevat als 'klein appartementje' met aansluitend een kleine leefruimte en wasgelegenheid, de andere hoofdslaapkamer heeft aansluitend een handige dressing.

De badkamer afgewerkt in natuursteen voorziet in heel ... wat ruimte en beschikt over bad en douche met dubbele wastafel.
De woning is overal voorzien van airco, vloeren in natuursteen, grote oprit met dubbele garage en de eigendom is rondom volledig omheind voor een volledige privacy.

Een eigendom met uitstraling en klasse.
Vragen of meer info, bel ons voor een bezoek terplaatse.
Onze referentie DEV 2130
Lees meer Verberg