Villa met gebouwen op 9.618m²

Vraagprijs: € 795 000 Menen
Deze eigendom is gelegen op een perceel van 9.618m², biedt heel wat ruimte zowel van terrein als van gebouwen en daarmee samengaande heel wat opportunteiten voor zijn nieuwe eigenaar. De woning zelf werd opgetrokken in 1995 met heel degelijke materialen en is instapklaar. Zowel zicht op het binnenplein als de verzorgd aangelegde tuin met vijver achteraan de woning. Volledig groen omringd en volledige privacy.

Ook gelijkvloers wonen is hier perfect mogelijk met 1 slaapkamer beneden (en apart bureel) alsook de badkamer op het gelijkvloers. Bovendien zijn er ook op de 1e verdieping nog twee slaapkamers alsook zolderruimte.

Aan parkeergelegenheid op eigen terrein geen gebrek door het grote binnenplein vooraan, dubbele garage in de woning en ook de vele bijgebouwen.
Is bereikbaarheid voor u niet onbelangrijk, dan bent u ook hier op uw wenken bediend. Gelegen nabij op en afrit van de A19 en N32.

100% woonfunctie is er toegelaten alsook activiteiten zoals paardenhouderij, manège, dierenasiel, een tuinaanlegbedrijf, ... dierenartsenpraktijk, enz.
Een voorsmaakje? Bekijk de promofilm op : https://youtu.be/tAcw8oUB7V0
Meer vragen hieromtrent of graag een bezoek terplaatse? Bel 056/44.03.69

Onze Ref.DEV2213
Lees meer Verberg