Moderne commerciële eigendom met woonst op een schitterende commerciële ligging

Vraagprijs: € 399 000 Harelbeke
Dit recente handelspand gecombineerd met woonst is gelegen vlakbij het centrum van Harelbeke en heeft een vlotte bereikbaarheid naar R8, winkels, ... en dus ook een sterke commerciële ligging!

Deze moderne, recent vernieuwde (2008) en ingerichte commerciële ruimte van zo'n 200 m² (gelijkvloers + 1e verdieping) staat op vandaag uit verschillende individuele ruimtes met voorin een ruime inkomhal en ontvangstruimte. De indelingen zijn in grote mate verder aan te passen waardoor dit pand uitermate geschikt is als kantoorruimte, praktijk, verkoop, ...

Het appartement met een enorme lichtinval is gelegen boven het handelsgedeelte en heeft een bewoonbaar oppervlakte van 100 m², voorzien van aparte inkomhal op het gelijkvloers met bergruimte en op de eerste verdieping een gezellige en lichtrijke leefruimte, open ingerichte keuken, apart toilet en aparte bergruimte, badkamer met douche en lavabo en 2 slaapkamers.

Zowel het privé- als handelsgedeelte zijn voorzien van cv op aardgas en hoogrendementsbeglazing, sterke ... isolatiewaarden.

Een eigendom die commercieel over heel wat troeven beschikt door zijn sterke ligging en enorme visibiliteit én bovendien onmiddellijk instapklaar. Gezien het appartement volledig is gescheiden van het commerciële gedeelte kan dit vanzelfsprekend ook als investeringspand dienen i.f.v. verhuur.
Interesse of graag meer info, bel ons op 056/44.03.69.

Onze referentie DEV2381
Lees meer Verberg