Prachtig vernieuwde en instapklare gezinswoning te Bavikhove

Verkocht Bavikhove
Zeer verzorgde halfopen bebouwing en ideale gezinswoning. Deze topper moet u binnen zien! Laat u verrassen door de grote ruimtes, schitterende verbouwing, volledig instapklaar en energiezuinig door de dubbele beglazing, isolatie en centrale verwarming. Alle ruimtes werden kwalitatief en met alle moderne comfort ingericht.

U komt binnen in de aparte inkomhal die rechtstreeks toegang biedt tot de lichtrijke leefruimte. Gezellig ingericht met de houtcassette en houten afwerking. Van hieruit komt u in de ruime leefkeuken met vol zicht op de tuin. De keuken is nieuw, volledig ingericht met alle moderne comfort en heel wat bewegingsruimte. Een eerste badkamer met inloopdouche en lavabo, een ruime bergplaats en een eerste toilet zijn ook nog te vinden op het gelijkvloers.

De ruime kelder als ideale opslagruimte is bereikbaar via de inkomhal.

Op de eerste verdieping zijn er 2 volwaardige slaapkamers ingericht, waarvan 1 met bijhorende dressing. Een tweede 'hoofd'badkamer met modern lavabomeubel, bad en strakke inloopdouche.

Via de ... vaste trap kom je op de tweede verdieping waar opnieuw nog 2 volwaardige slaapkamers werden ingericht alsook nog wat extra berging. Met andere woorden aan ruimte geen gebrek!

Achteraan de woning een gezellige tuin met alle privacy, toegankelijk via de zij-ingang en bovendien achteraan nog 3 eigen garages. De tuin is daarnaast nog voorzien van een extra bijgebouw die ideaal dienst doet als grote tuinberging van zo'n 50 m² en die op termijn nog heel wat extra opportuniteiten kan bieden..

Dit alles op een boogscheut van het centrum van Bavikhove en vlotte bereikbaarheid naar o.a. de E17.
Zeker en vast een topper van formaat ! Voor de snelle beslissers ! DEV2402
Lees meer Verberg