Woning met winkel én garage in het centrum van Bellegem

Vraagprijs: € 199 000 Bellegem
Deze eigendom combineert een winkelruimte en woonst. Bestaande uit een commerciële ruimte met toonbank en aansluitend de privéwoning voorzien van 4 ruime slaapkamers.

Op het gelijkvloers bij het binnenkomen het winkelgedeelte dat opnieuw kan dienst doen voor een commerciële activiteit maar eveneens kan worden ingenomen in de woning of als bureel kan dienst doen. Daarachter het leefgedeelte doorlopend van voor -naar achteraan, heel wat lichtinval en achteraan zicht op de tuin. Vanuit de woonkamer ga je naar de gelijkvloerse badkamer, naar de aanliggende verzorgde keuken of de veranda die uitgeeft op de tuin.

Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers en is er toegang tot de geïsoleerde (grote) zolder via de vaste trap. Hiervan werden wanden reeds volledig dichtgezet en dus klaar voor extra kamers, hobbyruimte of andere.

Last but not least achteraan de eigendom een zeer ruime garage en een uitweg achteraan.
Zowel voor wie een commerciële activiteit voor ogen heeft in combinatie met woonst uiterst geschikt maar ook wie ... enkel een woonst zoekt in het centrum van Bellegem een mooie opportuniteit.

Onze Ref: DEV2683
Lees meer Verberg