2 Landelijke eigendommen aan de rand van Bellegem op 2.341m²

Vraagprijs: € 754 000 Bellegem
Op zoek naar ruimte, rust en twee aparte gebouwen? Dan is dit de eigendom waar u naar op zoek bent. Een schitterend landelijk zicht, op een boogscheut van Bellegem centrum, in de nabijheid van snelwegen, AZ Groeninge en Kennedy park en met wat vernieuwingswerken tovert u deze eigendom om tot een pareltje.

Bovendien bestaat deze verkoop uit twee vrijstaande woningen op twee percelen.

De ene grootste villa beschikt over een aparte ruime inkomhal met gastentoilet. Van hieruit is er toegang tot de lichtrijke leefruimte achteraan met zijn vele glaspartijen en een schitterend zicht op de tuin en de velden rondom. Vanuit de leefruimte komt u in de ingerichte leefkeuken, aparte bergruimte én aanwezigheid van een kelder.
In het gedeelte van de originele woonst is er een tweede cosy leefruimte die ook perfect kan worden ingericht als bureauruimte of hobbyruimte.

Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers en de badkamer met bad, douche en tweede toilet. Boven de garage is er bovendien een zolderruimte voorzien, die bereikbaar is via de vaste ... trap.

Voldoende parkeermogelijkheden door de grote dubbele garage en de ruime oprit vooraan. Last but not least uiteraard de tuin achteraan de woning waar het volop genieten is van het landelijk zicht dat werkelijk nooit zal vervelen.

De tweede wat op te frissen vrijstaande woning is voorzien van leefruimte met aparte keuken, apart bureel of kamer op het gelijkvloers en 4 kamers alsook badkamer boven. Op heden 1 garage maar een tweede kan worden ingenomen.

Deze eigendom is uitermate geschikt voor als co-housing gegeven of bijv. partijen die dichtbij bij elkaar willen wonen maar toch volledig gescheiden.

Benieuwd naar meer? Bel ons voor een afspraak aan de woning op 056/44.03.69.

Onze Ref. DEV2735
Lees meer Verberg