Ruime charmante gezinswoning met dubbele garage/opslagruimte van 74 m²

Vraagprijs: € 310 000 Beveren-Leie
Laat u verrassen door deze charmante en karaktervolle gezinswoning die mits de nodige opfrissingswerken om te toveren is in een pareltje. Bovendien beschikt deze eigendom over een dubbele garage/magazijn van een 74 m². Dit alles ligt op een mooi perceel van 750 m².

Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich de aparte inkomhal met toegang tot de charmante leefruimte met vooraan het zitgedeelte en daarachter de eetkamer met de vele raampartijen. Hier geniet u volop van de lichtinval en heeft u rechtstreekse toegang tot de koer en tuin. Achteraan is de keuken gelegen met nog een extra berging. Kelder is ook voorzien.

Op de verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers en een vierde kleinere kamer/bureauruimte. Daarnaast nog de badkamer met bad, enkele lavabo en een tweede toilet.

De zolderverdieping is bereikbaar via de vaste trap en kan nog perfect ingericht worden als extra slaapkamer of hobbyruimte.

Links van de woning ligt de dubbele garage van 74 m² met nog wat extra bergruimte hierachter. Deze zijn bereikbaar via de ... koer.

Last but not least is deze woning voorzien van een grote tuin, nu gebruikt als weide voor de pony maar ook perfect om te toveren tot een siervolle of moderne tuin. Laat u verrassen bij een bezoek van de ruimte en de mogelijkheden van de buitenruimte en de oriëntatie met het zonnetje achteraan.

Een woning met heel wat opportuniteiten !

onze ref DEV2663
Lees meer Verberg