Ruime gezinswoning in combinatie met handelsruimte op een commerciële ligging te koop in Bissegem

Vraagprijs: € 350 000 Bissegem
Deze voormalige juwelier vinden we vlakbij het centrum van Bissegem, op een belangrijke invalsweg richting Kortrijk.
De eigenaar smolt twee wooneenheden samen tot een ruime woonst met handel- en woonfunctie, beiden toegankelijk via een afzonderlijke ingang.

Vooraan vinden we een ingerichte winkelruimte met ontvangstruimte en twee afzonderlijke burelen (28,50m²) , alsook een winkelgedeelte (33,50m²) voorzien van verschillende etalages.

Aanpalend is er een ruime garage voorzien, met doorgang naar de tuin.

Achter het winkelgedeelte is er een ruime living met kachel, die dankzij de grote raampartijen geniet van heel wat lichtinval en zicht op de tuin. Verder is er een ingerichte leefkeuken met bergruimte.
Het private gedeelte is tevens ook toegankelijk via een afzonderlijke ingang. Op het gelijkvloers is er een apart toilet, ruime kelder en toegang tot de verdieping.

Op de verdieping was het voormalig atelier voorzien. De koper krijgt hierbij carte blanche en kan deze ruimte opnieuw herinrichten.
Via een schuiftrap is er ... toegang naar de twee zoldergedeeltes.

Centrale verwarming aanwezig en dubbele beglazing.
Alarmsysteem aanwezig.

Voldoende parkeergelegenheid voor de winkel met daarbij enkele kort parkeer plaatsen.
Met andere woorden een eigendom met een commercieel sterke ligging en enorme visibiliteit of een eigendom met heel wat potentieel, zowel voor commerciële doeleinden, vrije beroepers,...

Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse, 056 44 03 69.
Onze referentie DEV 1903
Lees meer Verberg