Gestripte, ruime woning met 3 slaapkamers en leuke tuin, vlakbij het centrum

Vraagprijs: € 249 851 Bissegem
Deze gezinswoning werd zeer degelijk gebouwd en reeds volledig gestript. Aan de volgende eigenaar om grondig verder te renoveren. De woning beschikt over mooie ruimtes, veel lichtinval en een ruime oprit. Daarenboven heeft deze eigendom een grondoppervlakte van 394m². Dit zorgt voor een verrassend mooi stukje tuin, waar u bij mooi weer steeds de zon en de rust kan opzoeken in de gunstig georiënteerde tuin.

U komt binnen in de ruime inkomhal waar er toegang is tot de praktische voorraadkelder, toilet en het woongedeelte.

Aansluitend is er de leefkeuken met zicht op de tuin entoegang tot de garage met elektrische poort.
Dankzij de ruime oprit heeft u plaats voor het parkeren 3 wagens.

Op de eerste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers, alsook de badkamer en een tweede apart toilet.

Via de schuiftrap heeft u toegang tot de recent geïsoleerde zolder die heel wat extra bergruimte of uitbreidingsmogelijkheden biedt.

Door de huidige eigenaar werden reeds heel wat belangrijke, structurele vernieuwingen aangebracht. Zo ... is de veranda vervangen door een nieuwe uitbouw, zijn er betongewelven geplaatst die de vroegere houten roostering vervangen en zijn er nieuwe afvoeren voorzien.

Bent u op zoek naar een woning met een vlotte bereikbaarheid en toch rustige, kindvriendelijke ligging waarbij u de inrichting volledig zelf kan beslissen? Dan is deze eigendom zeker uw bezoek waard.

Benieuwd naar meer, bel ons voor een afspraak ter plaatse.
Onze Ref. DEV2288
Lees meer Verberg