Verzorgde woning met uitweg te Deerlijk

Verkocht Deerlijk
Deze met smaak ingerichte gezinswoning biedt de nieuwe eigenaar alle ruimte en comfort. Reeds overal dubbele beglazing, verwarming via gaskachels, volledig goedgekeurde elektriciteit, een geïsoleerd dak en overal rolluiken.

Wij verwelkomen u via de ruime inkomhal. Bij het betreden van de gezellig ingerichte woonkamer valt meteen de ruimtelijkheid op van de leefruimte. De keuken en woonkamer sluiten mooi op elkaar aan, waardoor we een grote leefruimte hebben die zich uitstrekt van voor- tot achtergevel. De leefkeuken, die zich achteraan de woning bevindt, geniet vol zicht op het gezellige en onderhoudsvriendelijke terras. Van hieruit is er toegang tot Dammeke, waar er tal van parkeermogelijkheden zijn.
Verder op het gelijkvloers vinden we de badkamer met bad, lavabo en toilet. De berging inclusief kelder is bereikbaar vanuit de inkom.

Op de eerste verdieping tellen we 3 slaapkamers en een vaste trap naar de ruime zolder, die reeds geïsoleerd en geschilderd is. Deze ruimte kan verder ingericht worden tot extra slaapkamer of ... hobbyruimte.

Op zoek naar een instapklare woning in het centrum van Deerlijk met vlotte bereikbaarheid naar de E17? Dan moet u deze woning gezien hebben! Ideaal als starterswoning of investeringspand.

Onze ref. DEV2572
Lees meer Verberg