Villa met bijgebouw te Gullegem

Verkocht Gullegem
Net buiten de dorpskern van Gullegem geniet deze eigendom van een landelijke, rustige ligging. Het betreft 2 percelen met telkens een alleenstaande villa. Achteraan is de eigendom nog voorzien van een grote dubbele garage met moderne afwerking en 2 geautomatiseerde poorten. desalnietemnin is de bereikbaarheid optimaal en op slechts 5 minuutjes gelegen van centrum en belangrijkste grote invalswegen.

De villa vooraan is optimaal geschikt om gelijkvloers te wonen en beschikt over een ruime living, een goed uitgeruste moderne keuken, een grote veranda met vol zicht op de tuin, gastentoilet, badkamer met 2e toilet, een koele berging, garage/berging en telt 3 slaapkamers. De bovenverdieping biedt de mogelijkheid tot praktijk- of hobbyruimte met daarbij een extra bergruimte en een 4e slaapkamer.

De recentere bouw achteraan (bj 1991) fungeert als handelshuis/bureel. Alle gewenste comfort is aanwezig met daarbij verrassend veel ruimte. Een ruime hal, een keuken, badkamer met toilet, grote leefruimte met veel daglicht waar gemakkelijk een ... extra kamer kan ingericht worden (gelijkvloers wonen is mogelijk), 3 bergruimtes met op de bovenverdieping een grote polyvalente ruimte.

Beide gebouwen zijn zeer degelijk gebouwd met uitermate goede materialen, sterk geïsoleerd en bijgevolg zeer energiezuinig.

Bent u op zoek naar een eigendom met een zee van ruimte, met de mogelijkheid om te stockeren, een praktijkruimte, een groot kantoor bij de woonst is iets waar u naar op zoek bent, dan is deze unieke eigendom hiervoor uitermate geschikt en vast en zeker uw bezoek waard!
Lees meer Verberg