Instapklare ruime gezinswoning met mooi stuk tuin

Verkocht Gullegem
Deze volledig instapklare en ruime halfopen bebouwing heeft een rustige maar toch centrale ligging. Een inkom met apart gastentoilet, lichtrijke gezellige leefruimte, ingerichte keuken met bijhorende veranda en bovendien vanuit de living en keuken zicht op de tuin. Daarnaast nog de garage met elektrische poort en de handige kelder die dienst doet als extra bergruimte. Aan parkeerplaats geen gebrek door de garage in de woning, de garage aan de zijkant van de woning en een ruime oprit.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers voorzien en de badkamer met bad en douche en bovendien een tweede toilet. De geïsoleerde zolderruimte doet dienst als extra bergplaats. CV op aardgas met een recent vernieuwde ketel, overal dubbele beglazing, gekeurde elektriciteit en een geïsoleerd dak.

Achteraan de woning is er een mooie tuin, ideaal speelterrein voor de kids, met groot terras en zeer recente grote tuinberging. Uitermate rustig en toch op korte afstand van school, winkels en zeer vlotte bereikbaarheid. Topper !
Onze Ref. DEV998