Ruime en vernieuwde gezinswoning met 6 slaapkamers in het centrum van Gullegem

Vraagprijs: € 342 000 Gullegem
Deze top woning moet u zeker binnenin gezien hebben! Achter de façade verschuilt zich heel wat meer ruimte dan op het eerste zicht lijkt. Daarnaast is ook de ligging van de woning één van de sterke punten gezien de korte wandelafstand tot het centrum van Gullegem en dus vlakbij bakker, slager, winkels, scholen,...

U komt binnen in de aparte inkomhal met heel wat ingemaakte kasten en die toegang geeft tot de grote leefruimte voorzien van gezellige houtcassette. Daarachter ligt de nieuwe en volledig ingerichte moderne keuken en aansluitend een praktische open bureauruimte. De keuken is voorzien van alle comfort en bovenal zeer degelijk. Van hieruit is er zicht op de onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin met een zeer gunstige zuidoriëntatie en dus volop genieten van zon en rust.

De woning is voorzien van heel wat opbergmogelijkheden. Aansluitend aan de keuken zijn er 2 aparte bergruimtes waarvan de achterste beschikt over een uitweg naar het fietsstraatje achteraan. M.a.w. ideaal om de tweewielers een plaats te geven. Ook een ... ruime kelder ontbreekt in deze woning zeker niet.

Op de eerste verdieping werden 3 slaapkamers ingericht alsook de recent vernieuwde badkamer met bad, inloopdouche, dubbele lavabo en een tweede toilet. Deze badkamer, uitgewerkt met zeer mooie materialen zal menig bezoeker bekoren!

De tweede verdieping is bereikbaar met de vaste trap en op zijn beurt werden hier ook 3 slaapkamers ingericht.
Last but not least nog een extra (geïsoleerde) zolderruimte helemaal boven die ook dienst doet als extra stockageplaats.

De woning werd op zeer veel plaatsen voorzien van ingemaakte kasten, beschikt over centrale verwarming op aardgas, nieuwe ramen hoogrendementsbeglazing, elektrisch volledig gekeurd en het dak is bovendien geïsoleerd.

Laat u verrassen door deze woning en bel voor een afspraak op 056/44.03.69! onze ref. DEV2401
Lees meer Verberg