Ruime vernieuwde gezinswoning met 4 slpk, grote garage en mooie tuin

Vraagprijs: € 369 000 Gullegem
Deze recent gerenoveerde instapklare woning biedt u tal van voordelen. De lange brede oprit werd recentelijk vernieuwd (en wordt nog verder afgewerkt) en biedt plaats aan meerdere wagens. In het verlengde van de oprit een dubbele garage die in heel wat opslagruimte voorziet. Via deze oprit is er o.a. rechtstreekse toegang tot de nieuwe bureel/praktijk/polyvalente ruimte (en tot de keuken en de bergruimte).

In deze woning werden de meeste vernieuwingen reeds uitgevoerd. De nieuwe eigenaar kan instaan voor de laatste afwerkingen en de finishing touch. Op het gelijkvloers een ruime lichtrijke woonkamer met aansluitend de nieuwe open keuken. Achteraan de badkamer met bad/douche en dubbele lavabo alsook nog heel wat bergruimte en last but not least de bureelruimte die zeer recentelijk werd bijgebouwd.
Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en nog een etage hoger zijn er opnieuw nog twee slaapkamers en een apart toilet.

Als kers op de taart een pareltje van een tuin, mooi terras en zeer verrassend achter de grote ... garage. Bovendien is er ook mogelijkheid om achteraan het perceel een extra garage te plaatsen, aansluitend op de uitweg die er is.

Dé perfecte gezinswoning maar ook ideaal voor een zelfstandig beroep die wat opslagruimte (en ruimte oprit) kan gebruiken of eerder een activiteit waar praktijk of verzorgingsruimte aan de orde is. M.a.w. tal van opportuniteiten !

Spreekt deze vernieuwde eigendom u aan? Bel ons dan zeker voor een bezoek terplaatse op 056/44.03.69.
Onze Ref. DEV2526
Lees meer Verberg