Instapklare woning met garage dichtbij het centrum van Heule

Verkocht Heule
Deze instapklare karaktervolle woning beschikt over heel wat troeven. Een enorm rustige ligging en toch dichtbij het centrum, winkels en scholen. Zowel de leefruimte als de keuken werden volledig vernieuwd. Heel wat lichtinval in combinatie met verzorgde kwalitatieve materialen.

Onderaan de woning is er de ruime garage met twee extra bergruimtes. Van hieruit is er toegang tot het tuintje en het terras. Op de tweede verdieping o.a. de volledig vernieuwde badkamer met heel moderne inrichting en daarnaast drie volwaardige slaapkamers. Als kers op de taart is er de ruime zolder toegankelijk via de vaste trap en perfect in te richten als extra slaapkamer of hobby ruimte.

In alle leefruimtes is de woning voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas met een recente verwarmingsketel en klein beschrijf is bovendien mogelijk. Top instapklare woning in hartje Heule.

Deze woning kan bovendien zeer interessant zijn voor de investeerder. Gezien de huidige verhuring met zeer interessante verhuurprijs, kan deze aankoop ... direct rendement opleveren. DEV715 Lees meer Verberg