Karaktervolle burgerwoning met 4 slaapkamers in het centrum van Kortrijk

Vraagprijs: € 275 000 Kortrijk
Een bezoek aan deze woning laat u niet gauw los. Deze woning ademt karakter, heeft een ziel.
Aan de toekomstige eigenaar om deze nieuw leven in te blazen. Waarlijk een eigendom die mits de nodige opfrissingswerken kan omgetoverd worden tot een pareltje. Uniek dankzij de karaktervolle en authentieke elementen. Een bouwstijl die tijdloze klasse uitstraalt. Kortom, een must see.

Een grote troef is zeker ook de residentiële ligging van de woning. Gelegen in het centrum van Kortrijk, in een rustige straat met éénrichtingsverkeer, voldoende parkeermogelijkheden, in de nabijheid van winkels, restaurants, stadspark, station, scholen en universiteit. En dat terwijl de grote invalswegen vlot bereikbaar zijn!

We komen binnen via de aparte inkomhal, met vooraan de woning een mooie bureelruimte.
Verder een gastentoilet met lavabo, en de woonkamer en keuken die beide uitkijken op de binnenkoer. Deze biedt niet alleen voldoende ruimte om met het hele gezin te genieten van een mooie zomerdag, ook zorgt deze via grote ramen voor veel ... lichtinval binnen de belangrijkste leefruimtes, wat in combinatie met de hoge plafonds een fantastisch ruimtelijk gevoel geeft.

We ervaren deze ruimtelijkheid ook op de bovenverdiepingen. Mooie hoogtes, ruime slaapkamers, een badkamer die plaats kan bieden aan zowel ligbad als douche, dubbel lavabomeubel én toilet. We tellen niet alleen 4 slaapkamers hierboven, verder is er ook nog voldoende bergruimte dankzij de berging op de tweede verdieping en de ruime zolder daarboven.

De ruime garage (met kelderruimte) biedt, samen met de oprit vooraan de woning, voldoende parkeermogelijkheden, wat in het centrum van Kortrijk een luxe is, toch.

Hebben we uw interesse gewekt? Aarzel dan niet ons te contacteren voor een bezoek ter plaatse.
Woning is gelegen in Kortrijk, Deken Camerlyncklaan 1
Onze ref. DEV2796
Lees meer Verberg