Instapklare villa mét magazijn (600m²) te koop in Heule (Kortrijk)

Vraagprijs: € 850 000 Kortrijk
U bent op zoek naar een eigendom die wonen/werk/opslag op een schitterende wijze combineert? Dan springt deze unieke eigendom er zeker en vast tussenuit! De volledig gerenoveerde en tot in de puntjes onderhouden villa met perfect aangelegde tuin is de ideale gezinswoonst met aansluitend voorzien van afgescheiden oprit gaande naar het apart bureel en de opslagruimte. Volledig groen omgeven maar ook commercieel top gelegen gezien de enorm vlotte bereikbaarheid naar autowegen en centra toe.

Het fraai aangelegde toegangspad leidt de bezoeker naar de inkom en zet bij het binnenkomen onmiddellijk de juiste toon. Via de imposante inkomruimte is er toegang tot de aparte vestiaire met bijhorend gastentoilet of kom je in de prachtige leefruimte, voorzien van grote glaspartijen die de woning uiteraard van heel wat natuurlijke lichtinval voorziet en met vol zicht op de mooi aangelegde tuin (en volle privacy) .

Aansluitend de moderne leefkeuken voorzien van alle comfort en toestellen maar ook de praktische bijkeuken en 2 kelderruimtes ... ontbreken niet. Aan bergplaats zeker en vast geen gebrek. Ook op het gelijkvloers de recentelijk vernieuwde badkamer, afgewerkt met Franse natuursteen van topkwaliteit en voorzien van ruime inloopdouche, dubbele lavabo en bad.

Op de verdieping maar liefst 4 volwaardige en ruime slaapkamers, waaronder één met lavabo en 2 met extra berg/zolderruimte.

Deze woning is meer dan ideaal voor de zelfstandige voor wie een apart bureel of ontvangstruimte van noodzaak is. Dit aparte gebouw (45m²) staat zeer discreet opgesteld in het tuin gedeelte en geeft uit zowel naar de privé als het magazijn achteraan de eigendom.

Last but not least is de eigendom achteraan voorzien van een grote opslagruimte van 600m² (30mx20m), bereikbaar via een mooie oprijlaan en uitgevende op een ruime parking net voor het magazijn. Deze is voorzien van hoge sectionaalpoort, afstandsgeleide rolbrug, sanitair en mogelijkheden voor extra burelen.

U wenst deze instapklare topper met een sterke energiezuinigheid en waar de combinatie kwaliteitsvol wonen en werken hand in hand gaan, bel dan voor een afspraak op 056/44.03.69. Tot binnenkort !

onze ref. DEV3434
Lees meer Verberg