Ruime gezinswoning in combinatie met handelsruime op een zeer commerciële ligging mét bijhorend appartement

Vraagprijs: € 545 000 Marke
Deze slagerij vinden we vlakbij de kerk, in het centrum van Marke, op een top ligging. Ingerichte winkelruimte met aansluitend de werkruimte/het atelier, voorzien van aparte douche en toilet.

Achteraan de eigendom ligt een onderhoudsvriendelijke tuin met uitweg, ruime garage met grote bergruimte.

Achter het handelsgedeelte op de achterkant van de eigendom de ruime leefruimte met aansluitend ingerichte keuken en veranda. Op het eerste verdiep zijn er maar liefst 4 slaapkamers en een eerste badkamer. Het tweede verdiep is tevens bereikbaar via een vaste trap en voorziet nog eens in 4 slaapkamers en een tweede badkamer. Van hieruit is er toegang tot de zolderruimte die voorziet in extra bergplaats. Tevens een kelder aanwezig.

Centrale verwarming aanwezig en reeds overal dubbele beglazing.

Voldoende parkeergelegenheid voor de winkel met daarbij twee kort parkeer plaatsen.
Met andere woorden een eigendom met een commercieel sterke ligging en enorme visibiliteit of een eigendom met heel wat potentieel, zowel als slagerij maar ... ook tal van andere commerciële activiteiten.

Links van het handelspand is er meegaand in deze verkoop een appartement met 3 slaapkamers, volledig ingericht met mooi groot leefgedeelte. Op vandaag verhuurd en dus een zekere investering.

onze referentie DEV2611
Lees meer Verberg