Rustig gelegen landelijke eigendom te koop in Meulebeke op 2.350 m²

Vraagprijs: € 369 000 Meulebeke
Laat u verrassen door deze wel heel bijzondere eigendom op 2.350 m² en gelegen op het hoogste punt van Meulebeke. Landelijk, rust en schitterend zicht alsook op 50m van school en op een paar minuutjes van winkels.

De woning vooraan (vroeger met commerciële functie) heeft vooraan het leefgedeelte met een enorme zon –en lichtinval en schitterende landelijke vergezicht. Hierna het keuken gedeelte met aansluitend meer dan voldoende bergruimte en extra kamer. Ook de kelder is in deze woonst aanwezig alsook goederenlift voorbereiding en elektrische 380V-220V voorziening.

Op de verdieping zijn er 2 slaapkamers en badkamer voorzien van douche en een tweede toilet. De zolder doet op vandaag dienst als extra berging.
Aan parkeergelegenheid geen gebrek met 2 garageboxen achteraan de woning, dubbele carport naast de woning en een grote oprit.
De bungalow achteraan werd heel cosy ingericht en beschikt over een aparte inkomhal, gezellige leefruimte met heel wat lichtinval, een open keuken, 2 slaapkamers, een ruime berging en de badkamer. ... Alles is hier aanwezig op het gelijkvloers.
De kers op de taart is de enorme tuin, ideaal voor mensen met groene vingers of het houden van diertjes en dus heel wat mogelijkheden.
Benieuwd naar meer? Bel ons voor een afspraak op 056/44.03.69
Onze Referentie DEV3020
Lees meer Verberg