Moderne recente villa met rustige ligging

Verkocht Moorsele
Prachtige moderne villa met rustige top locatie.

Via de lichtrijke inkomhal -met gastentoilet- is er toegang tot enerzijds de ruime garage, anderzijds de ruime leefruimte met aanliggend de keuken die beiden enorm veel lichtinval genieten door de vele raampartijen. Deze laten u toe volop te genieten van de uitgestrekte tuin.

Naast de keuken is er een praktische ruimte die op vandaag dienst doet als bureau/strijkruimte, bovendien voorzien van aparte bergruimte en inloopdouche. Vanuit deze ruimte is opnieuw de grote dubbele garage bereikbaar, voorzien van elektrische sectionaalpoort en inbouwkasten.

Ook op de eerste verdieping is het ruimtelijkheid troef; 4 volwaardige slaapkamers, telkens voorzien van inbouwkasten met daarnaast ook een badkamer met jacuzzi-bad, toilet en dubbel lavabomeubel. Moderne en 'klare' inrichting ten top.

De geïsoleerde zolder biedt extra bergruimte.

Rondom de woning is er tuin voorzien, mooi aangelegd en volledig omheind. Op elk moment van de dag is hier de zon te vinden.

Energetisch en qua ... comfort scoort deze woning sterk dankzij de uitermate goede isolatie, condensatieketel op aardgas, hoogrendementsbeglazing en -kers op de taart- de zonnepanelen.

De garage en oprit bieden plaats aan zeker drie wagens.

Een recente, energiezuinige eigendom met een praktische indeling en grote tuin, bovendien heel rustig gelegen en volledig elektrisch gekeurd. Moet u gezien hebben! DEV909
Lees meer Verberg