Unieke eigendom op 2.291 m² met prachtig vergezicht en grote garage

Vraagprijs: € 635 000 Rollegem
Laat u verrassen door deze uitzonderlijke eigendom vanaf de eerste minuut bij het binnenkomen. Deze heeft de nieuwe eigenaar dan ook heel wat te bieden, zoals een zee van ruimte, super aangelegde tuin, opslagruimte en grote ruime oprit, praktijkruimte met aparte ingang en last but not least een uniek vergezicht.

Deze alleenstaande woning ligt vlakbij belangrijke invalswegen en tussen de centra van Rollegem en Aalbeke, alles binnen handbereik en ook voor wie commerciële bedoelingen een enorm sterke visibiliteit.

Binnenkomen in de ruime inkomhal met gastentoilet met van hieruit toegang enerzijds naar de bureauruimte of naar de gezellig ingerichte en zeer lichtrijke leefruimte met salon en eetgedeelte. Aansluitend de moderne leefkeuken voorzien van heel wat raampartijen waardoor u de hele dag door geniet van het schitterende vergezicht op de velden.

De kelderverdieping biedt heel wat extra bergruimte, een eerste garage inpandig in de woning en een praktijkruimte van een 24 m². Deze praktijkruimte is ideaal voor wie een ... zelfstandige activiteit wenst uit te oefenen in de woning en is bereikbaar via een aparte ingang op de zijkant van de woning.

Op de verdieping de eerste 3 ruime slaapkamers met daarnaast de badkamer voorzien van grote inloopdouche, bad en dubbele lavabo alsook een tweede toilet. Ook de zolderverdieping werd volledig ingericht met nog 2 slaapkamers en dus in totaal maar liefst 5 volwaardige slaapkamers.

Centrale verwarming, overal hoogrendementsbeglazing en een geïsoleerd dak. Energiezuinige woning door de gunstige oriëntatie van de woning en de zon van 's morgens tot 's avonds. Geniet er volop in het groen in de mooi aangelegde tuin en voorzien van zwemvijver. De elektriciteit is bovendien volledig conform.

Last but not least is er een aparte werk -of opslagruimte, voorzien van elektrische poort, een totaal van 80 m² én met kelder. Ideaal voor extra stockage, auto liefhebber, ...

Aangenaam geprikkeld en benieuwd naar meer? Bel ons op 056/44.03.69 voor meer info of een bezoek ter plaatse!
onze Ref. DEV2668
Lees meer Verberg