Moderne villa omgeven van bos en groen

Prijs op aanvraag Sint-Eloois-Winkel
Deze schitterende eigendom gelegen op de grens van Sint-Eloois-Winkel en Gullegem onderging sinds 2013 een stijlvolle en grondige renovatie met een onberispelijke en kwalitatieve afwerking.

Locatie, locatie, locatie. U zoekt rust, privacy en wonen omgeven van groen, dan voldoet deze eigendom helemaal aan de verwachtingen !

Vanuit elke ruimte in de woning is er zicht op bos en groen. De leefkeuken voorzien van groot kookeiland geeft uit op het zonneterrras zowel voor als achteraan. Via de eetplaats met hoog plafond en grote lichtpartij komt u in de cosy leefruimte voorzien van parketvloer en haardvuur. Het aansluitende bureel biedt heel wat ruimte voor thuiswerk maar kan uiteraard dienst doen als hobbyruimte, extra slaapkamer of gewoon worden ingenomen in de leefruimte.

De eerste verdieping voorziet in 4 slaapkamers, moderne badkamer met bad en inloopdouche alsook een aparte wasgelegenheid voor de kids tussen twee slaapkamers in. 

Aan ruimte geen gebrek gezien de woning volledig is onderkelderd. Een dubbele garage, ... technische ruimte en een tweetal 'polyvalente ruimtes' naar eigen smaak in te richten.

Last but not least is de woning energetisch top. Een doorgegeven isolatie in muren, dak,... met daarnaast de aanwezigheid van zonnepanelen en zonneboiler maken het geheel af. 

Bekijk zeker ook het promofilmpje op : https://youtu.be/v6XHrxYzAx0
Meer info of graag een bezoek aan de eigendom, bel ons voor een afspraak op 056/44.03.69.

Onze referentie DEV 2431
Lees meer Verberg