Villa met charme, 6 slaapkamers en vlotte bereikbaarheid

Prijs op aanvraag Sint-eloois-Winkel
Deze prachtige ruime villa met heel wat charme zal menig hart sneller doen slaan.

Reeds bij het binnenkomen wordt u verrast door de prachtige inkomhal met sierlijke trap en hoog plafond. Van hieruit is er toegang tot de aparte gelijkvloerse bureelruimte (of extra slaapkamer), de keuken met vol zicht op de tuin of de zeer grote leefruimte met aansluitend de charmante tv kamer of aparte zithoek waar het enorm fijn vertoeven is. Veel charme, veel op maat gemaakte kasten en bergruimte en daarbij ook toegang tot de achterbouw als 'loungeruimte' en met veranda.

Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, apart toilet en de in het oog springende badkamer met douche en ligbad alsook lavabomeubel. Aansluitend bij de badkamer nog een zeer praktische dressingruimte en daarenboven kan ook de zolder zeer vlot ingericht worden met twee extra kamers.

De groene voortuin enerzijds mag er zeker zijn, de tuin achteraan moet absoluut niet onderdoen. Volledige privé, een overdaad aan groen en volop genieten van de zon en de rust.

Ook ... aan parkeermogelijkheid geen gebrek. De woning voorziet ik een oprit voor een tweetal wagens met daarnaast nog de aparte garage met elektrische poort die ook twee wagens kan herbergen.

Geprikkeld door deze verkoop? Bel ons, wij plannen graag een bezoek terplaatse met u in!
Wenst u meer informatie over dit pand of graag een bezoek ter plaatse, dan kan u ons contacteren op het nummer 056 44 03 69.
Onze referentie: Dev2874
Lees meer Verberg