LAATSTE Woning! Nieuwbouw met ZW-Oriëntatie en 3 slpk, Ellestraat Zwevegem

Vraagprijs: € 249 500 Zwevegem
Dit nieuwbouwproject in de ELLESTAAT, bestaat uit 4 woningen met een moderne bouwstijl, een uitermate kwalitatieve afwerking en het gebruik van zeer degelijke materialen. Alle woningen beschikken over 3 slaapkamers, ruime badkamer met bad en douche, mooie grote leefruimte met zichten naar voor-en achteraan, open keuken.

Daarbij de mogelijkheid tot aankoop van een garage, grenzend aan de tuinen van de woningen.
Deze woning beschikt over 125m² woonruimte en heel veel lichtinval.

Super ligging op slechts een paar minuutjes van het centrum van Zwevegem, winkels en scholen maar ook een uitermate vlotte bereikbaarheid naar ring-en snelwegen. De tuin is volledig aangelegd en dus geen extra kosten qua buitenafwerking (gras gezaaid, terras aangelegd en houten afrastering tussen de woningen reeds voorzien).

Laat u onmiddellijk overtuigen de fijne buurt met groen agrarisch zicht vooraan, gunstige ZW-oriëntatie en omgeven van wandel/fietspaden.
LAATSTE woning te koop!

Woningen zijn grotendeels afgewerkt maar keuzes van afwerking ... zijn door de koper nog zelf te maken. linkt dit top project in Zwevegem u als muziek in de oren en graag een kijkje nemen in deze woning, bel ons voor een bezoek op 056/44.03.69
(Geafficheerde Prijzen exclusief kosten).
Lees meer Verberg