ONZE VISIE

Vastgoedkantoor Devriese ambieert een verregaande service bij de verkoop of verhuur van uw eigendom en schenkt het steeds de nodige aandacht dat het verdient. Naast het bewust kiezen voor een beheersbare vastgoedportefeuille en het samenstellen van een divers aanbod doen we elke dag opnieuw al het mogelijke om uw eigendom in de spotlights te zetten, alsof het de onze was.
 
Hier staan wij voor en streven wij naar :

 • Deskundigheid en enthousiasme voor het vak
 • Een goede service en persoonlijke aanpak gedurende de samenwerking
 • Een Commercieel – Menselijke instelling
 • Service op maat: U vraagt, wij luisteren.. en WIJ PRESTEREN!
 • Steeds bereikbaar via rechtstreeks GSM nummer, dit 24u/24 & 7/7
 • Wij denken in de eerste plaats aan de klant daarna aan onze commissie
 • Sterke Service na verkoop! Wij staan U achteraf graag bij met raad en daad!
 • GEEN RESULTAAT = GEEN KOSTEN! (Geen aparte dossier of opstartkost)

Wij zijn ons ervan bewust dat mooie woorden alleen niet voldoende zijn... Wanneer  u ons het vertrouwen schenkt dan  zetten wij graag onze woorden om in daden.
Ten slotte is  Uw tevredenheid onze beste reclame !U WIL VERKOPEN

De uitgebreide attesten aanvraag, de vele bezoeken en nieuwsgierigen en alle andere rompslomp die onlosmakelijk bij een verkoop horen schrikken u af of u vindt er de tijd niet voor? Aarzel dan niet en contacteer Vastgoedkantoor Devriese! Wij zorgen voor een volledige service en brengen koper en verkoper op een vlotte manier samen!
Deze vastgoedprofessional zorgt o.a. voor:

 • Een marktconforme en objectieve waardebepaling op maat van uw eigendom
 • Uitgebreide opmeting + beschrijving van het pand ( KI, bewoonbare oppervlakte, grondoppervlakte, algemene afwerkingsgraad, bouwjaar, ...
 • De aanleg van een sterk verkoopsdossier. Wij staan in voor de aanvraag van alle nodige wettelijke documenten zoals Kadastrale gegevens, EPC, Bodemattest,...
 • Professionele en aantrekkelijke foto’s
 • Een professionele presentatie van uw pand om het maximum aan kandidaat kopers aan te trekken
 • Een uitgebreide publiciteit langs de meest diverse kanalen om uw woning extra in de kijker te zetten. Zowel online als op papier zorgen wij ervoor dat uw woning gezien en gevonden wordt.
 • Een persoonlijke en gedreven communicatie met geïnteresseerden voor een zo sterk mogelijk resultaat
 • Kwalitatieve en persoonlijke bezoeken met echt geïnteresseerde kandidaat kopers
 • Gedetailleerde administratieve opvolging
 • De volledige organisatie van het verkoopsproces en dit van dag 1 tot na de akte (Wij zijn ALTIJD aanwezig tijdens de Akte bij de notaris).
 • GEEN RESULTAAT =  GEEN kosten  (geen publiciteitskosten, geen dossierkosten,...).
 
 • NIEUW: Persoonlijke eigenaarslogin voor elke verkoper. Volg uw verkoop van zeer nabij en bekijk de stand van zaken wanneer het u uitkomt.
U WIL VERHUREN

U wil een optimaal rendement voor uw investering, een zo klein mogelijk risico en zonder zorgen? Dan staat Vastgoedkantoor Devriese u graag bij met raad en daad:

 • Professionele, aantrekkelijke foto’s  en een volledige beschrijving van de eigendom
 • Een uitgebreide publiciteit langs de meest diverse kanalen om uw woning extra in de kijker te zetten. Zowel online als op papier zorgen wij ervoor dat uw woning gezien en gevonden wordt.
 • Kwalitatieve en persoonlijke bezoeken met echt geïnteresseerde kandidaat kopers
 • De juiste huurder koppelen aan het juiste pand ( in samenspraak met eigenaar )
 • Checken solvabiliteit kandidaat-huurder
 • Opmaak van een juridisch correct en sluitende verhuurovereenkomst
 • Opmaak van de plaatsbeschrijving
 • Registratie van het huurcontract en bijlages
 • Gedetailleerde administratieve opvolging
 • De volledige organisatie van het verhuurproces en dit van dag 1 tot bij de registratie van het huurdossier.
 • GEEN RESULTAAT =  GEEN kosten  (geen publiciteitskosten, geen dossierkosten,...).
 
 • NIEUW: Persoonlijke eigenaarslogin voor elke verkoper. Volg uw verkoop van zeer nabij en bekijk de stand van zaken wanneer het u uitkomt.
WAARDEBEPALING

Een vlotte succesvolle verkoop binnen een redelijke termijn start ontegensprekelijk met een goede prijsbepaling en een realistische verkoopprijs. Op vandaag is één van de belangrijkste factoren in de verkoop van uw eigendom. Bij Vastgoedkantoor Devriese kan u op elk moment een correcte en volledig gratis, vrijblijvende schatting aanvragen.
 
Wij komen graag bij u langs om aan de hand van de technische kwaliteiten en objectieve maatstaven zoals ligging, leeftijd, oppervlakte, inrichting, staat van de woning, gebruikte materialen en een vergelijking met effectieve verkoopprijzen van gelijkaardige woningen in de streek een realistische vraagprijs vast te stellen.
 
Verwacht van ons niet dat wij u een onrealistisch (hoge) prijs of een loze belofte aanpraten maar wel een marktconform en correct getal. Tenslotte bepaalt u als eigenaar zelf – in overleg met ons kantoor - tegen welke prijs U uw eigendom wenst te verkopen
 
Wij komen graag bij langs op een moment dat voor U het beste past. Bel ons voor een Afspraak op 056/44 03 69, stuur ons een mailtje op info@vastgoedkantoordevriese.be of spring eens binnen op kantoor in Gullegem.
 
Wij maken graag tijd voor u !PUBLI Op WTV TENDENS


Vastgoedkantoor Devriese nu ook op TV. Op WTV Tendens ziet u ons kantoor in de spotlights onder de vorm van een Publi reportage. Zo leert u ons kort kennen en voelt u onmiddellijk onze 'huissfeer' aan. Bekijk de reportage via deze Link.AWARD

Winnaar REAL ESTATE AWARD 2012 - Vastgoedkantoor Devriese -
Met deze “ Vastgoedoscars ” bekroont CIB Vlaanderen de inzet en de kwaliteiten van de meest verdienstelijke personen en kantoren in de vastgoedsector.

De “Real Estate Award voor Starter” werd Bruno Devriese van Vastgoedkantoor Devriese uit Gullegem.


Volgens de jury blinkt het kantoor uit door zijn stijl, de goede verkoopsresultaten en de zeer persoonlijke aanpak.
Een welgemeende proficiat !
Dank aan alle klanten, kopers, verkopers van het voorbije tijd voor het vertrouwen dat u in ons stelde. Deze award werd mede door jullie mogelijk gemaakt !   EPC

Wij zorgen voor het EnergiePrestatieCertificaat (EPC) bij Verkoop of Verhuur

Vastgoedtransacties vereisen op vandaag een hele waslijst aan verplichte documenten. Op vandaag draagt de verkoper de verplichting om zowel bij de Verkoop als bij verhuur te beschikken over een EPC attest dat de "energiezuinigheid" van de woning weergeeft.

Bij het te koop/te huur stellen van een eigendom moet het attest reeds aanwezig zijn en moet deze score + het unieke certificaat nummer steeds duidelijk vermeld worden in alle gevoerde publiciteiten.

Als Erkend Energiedeskundige Type A zijn wij gemachtigd het verplichte EPC certificaat van uw te koop of te huur staande woning/appartement op te stellen.

Voor meer info omtrent EPC in het algemeen, verplichtingen, prijzen of andere, neem dan contact met ons via mail of telefoon en wij zorgen voor alle verhelderende info.in de kijker

Dwelling_Unspecified - Kooigem
Te koop te Kooigem
€450 000

Deze uitzonderlijke villa met zijn eigen unieke stijl laat je onmiddellijk dagdromen. De sfeer in de woning in combinatie met de kwalitatieve, warme materialen geven deze eigendom een unieke uitstraling. U komt binnen in de hal met apart gastentoilet. Daarnaast ligt de gezellige 'open' woonkamer met heel veel lichtinval door de vele raampartijen en met aansluitend de smaakvol en uniek ingerichte keuken. Vanuit deze ruimtes is er telkens zicht op de prachtig aangelegde tuin rond de woning. Naast de keuken ligt nog een ruime was/bergruimte en de garage met elektrische poort. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers, een dressingruimte en een badkamer met douche, bad en een tweede toilet. Aan parkeerplaats geen gebrek door de ruime oprit, garage in de woning en de carport achteraan. De woning is overal voorzien van dubbele beglazing in combinatie met een zeer uniek 'glasverwarmingssysteem'. In dit geval geldt het spreekwoord 'onbekend is onbemind' en betreft het een zeer comfortabele manier van verwarmen. Zowel vloer- als dakisolatie zijn voorzien en dankzij de 44 aanwezige zonnepanelen (incl. certificaten) geniet de woning een sterke energiezuinigheid. De woning wordt omringd door een prachtig aangelegde tuin met vooraan een gunstige zuidwestoriëntatie waar het uitermate rustig vertoeven is alsook zon van 's morgens tot 's avonds, voorzien van absolute privé, mooie vijver en schitterend landelijk zicht achteraan. Onze Ref. DEV1166


Flat_Unspecified - Kortrijk
Te huur te Kortrijk
€845

Luxe appartement met 2 slaapkamers in residentie "Raveel". Met zijn ligging in het hartje van Kortrijk, op wandelafstand van het Schouwburgplein, de Grote Markt en vlakbij de belangrijkste invalwegen is dit betreffende ligging uiterst centraal gelegen. Het gebouw werd opgetrokken in een moderne, warme stijl stijl en het appartement bestaat uit een inkomhal met vestiaire, een apart toilet, een leefruimte die geniet van veel lichtinval met aanpalend een knap zonnig terras die uitgeeft op de binnentuin. Verder beschikt dit appartement over een moderne badkamer met 2 slaapkamers. Vanuit het gebouw is er directe toegang tot de ondergrondse garagebox met kelderberging. De binnentuin is een knappe troef waar men tot rust kan komen midden in een bruisende stad. Top appartement ! Onze referentie: Dev1042. EPB reeds in opmaak. totale huurprijs : 845 euro per maand, incl 65euro/mnd syndic


Dwelling_Unspecified - Bissegem
Te koop te Bissegem
€259 000

Laat u verrassen door deze zeer degelijk gebouwde eigendom die beschikt over heel wat ruimte. De rustige ligging, nabijheid van het centrum van Bissegem en alle winkels zijn slechts enkele van zijn troeven. U komt binnen in de ruime inkomhal waar er toegang is tot de praktische voorraadkelder, toilet en het woongedeelte. De leefruimte is voorzien van een houtkachel en veel ramen waarbij u geniet van heel wat lichtinval. Aansluitend treft u de leefkeuken met zicht op de tuin. Dankzij de aanpalende veranda kan u op elk moment genieten van de gunstig georiënteerde tuin. Tevens heeft u er ook toegang tot de garage met elektrische poort en wasruimte. Op de eerste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers, alsook de badkamer voorzien van ligbad en een tweede apart toilet. Via de schuiftrap heeft u toegang tot de recent geïsoleerde zolder die heel wat extra bergruimte of uitbreidingsmogelijkheden biedt. Troeven van deze woning zijn ongetwijfeld de centrale ligging, recent vernieuwde ramen en CV op aardgas, het geïsoleerde dak en zonnige, onderhoudsvriendelijke tuin. Benieuwd naar meer, bel ons voor een afspraak terplaatse. Onze Ref. DEV1067


Dwelling_Unspecified - Bellegem
Te koop te Bellegem
€375 000

Recente nieuwbouw woning, vrijstaand en zoals je ze maar zelden vindt. Op een zeer goede locatie dicht bij centrum en winkel, rustig en met een prima oriëntatie. Geniet in en rond de woning van 's morgens tot 's avonds van het zonnetje en de grote lichtinval. Zeer degelijke afwerking van beneden tot boven, lichtrijke leefruimte aansluitend op de moderne en kwalitatieve open keuken. Van hieruit heb je vol zicht op de tuin door de vele glaspartijen. Daarnaast op het gelijkvloers ook een handige was/bergruimte en garage met elektrische poort. Boven zijn er 3 volwaardige slaapkamers met moderne badkamer voorzien van bad én douche. Helemaal boven nog een handige zolder als ideale bergplaats. Gezien de jonge leeftijd van de woning en de sterke isolatie blinkt de deze uit in energiezuinigheid en zijn als kers op de taart de aanwezige zonnepanelen inbegrepen in de verkoopprijs. Geprikkeld door deze eigendom? Bel ons dan voor een afspraak terplaatse en laat u overtuigen door de degelijkheid van deze eigendom ! DEV1037


NIEUWBOUW Woningen, Gullegem
Project HADEWIJCHPLEIN,
6 Pastorijwoningen en 2 bouwgronden, alle info en plannen op kantoor
_________________________

NIEUWBOUW App, Heule
Residentie DHEULEBEEK.
Luxe appartementen, Top locatie !
Project Dheulebeek Heule
Alle info en prijzen op kantoor
_________________________

NIEUWBOUW Appartementen, Heule
Project HOF TER MELLE, 37 APP omgeven van groen,
alle info en plannen op kantoor

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod