Minder Uitgebreid
Vliegend Koppel Devriese
Te koop - Woning - Bavikhove
Bavikhove
€ 338 000
187 m²
3
Ja
Ja
Te koop - Woning - Kortrijk
Kortrijk
€ 269 000
165 m²
3
Ja
Ja
Te koop - Villa - Oekene
Oekene
Prijs op aanvraag
428 m²
5
Ja
Ja

Welkom bij Vastgoedkantoor Devriese

Mensen evolueren en groeien, bouwen aan een toekomst en maken vele plannen. Heel vaak maakt " een eigen woning " deel uit van deze plannen.

Wij luisteren naar uw behoeften, denken aan uw belangen en het is ons voorrecht u hierin met hart en ziel en de nodige gedrevenheid te kunnen begeleiden.  Eerlijkheid, betrouwbaarheid en persoonlijk contact dragen wij hoog in het vaandel en hierbij staat u als klant steeds centraal.

Bent u op zoek naar uw droomwoning?
Neem dan regelmatig een kijkje op onze site of schrijf u in op de link hiernaast. Zo blijft u steeds op de hoogte van het nieuwste aanbod.

Wij wensen u graag alle succes toe met uw boeiende en inspirerende zoektocht.
Tot binnenkort.

Bruno Devriese & Team
Zaakvoerder & Vastgoedmakelaar

Wat zeggen onze klanten over ons?

Vastgoedkantoor Devriese behandelt u als een persoon, niet als een nummer. Ze geven op een vriendelijke manier hun mening en zijn eerlijk over alles. Ook zijn de makelaars heel begaan met de klanten. Ik had mij geen betere vastgoedmakelaar kunnen wensen.
Vanhauwere KimMerksem
> Bekijk alle klanten reacties
Ik ben heel content met de verkoop van het begin tot het einde. Angelo heeft heel goed werk geleverd en stond altijd klaar.
Vandenhende AmberHulste
> Bekijk alle klanten reacties
Ik ben zeer tevreden over de vlotte en bekwame afhandeling van de verkoop van mijn eigendom alsook van de tussentijdse informatie.
Vandeburie RaphaëlZwevegem
> Bekijk alle klanten reacties
Een kantoor dat wij iedereen zouden aanraden! onze vastgoedmakelaar Massimo bracht ons steeds tijdig op de hoogte van de evolutie van de bezoeken, verkoop,... Alles werd heel corect en zorgvuldig opgevolgd! Bij vragen stond hij ook steeds onmiddellijk klaar voor een uitgebreide uitleg. Een ... supervriendelijke topkerel. De zaakvoerder mogen we zeker ook niet vergeten. Hij leidde alles in goede banen tot we bij Massiom terecht konden. Een dikke pluim voor dit kantoor! Lees meer Verberg
Familie Verfaille-FoulonBellegem
> Bekijk alle klanten reacties
Bedankt voor de vlotte verkoop van onze papa zijn huis. Ik was een tevreden klant.
Vandenhende CarmenDesselgem
> Bekijk alle klanten reacties
Dorpsplein 11/1
8560 Gullegem
056 44 03 69
info@vastgoedkantoordevriese.be
 
Doornikserijksweg 109a
8510 Bellegem
056 44 03 69
info@vastgoedkantoordevriese.be
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK