Minder Uitgebreid
Vliegend Koppel Devriese
Te huur - Dak appartement - Gullegem
Gullegem
€ 750 /maand
108 m²
2
Te koop - Woning - Bellegem
Bellegem
€ 375 000
198 m²
4
Ja
Ja
Te koop - Woning - Rollegem
Rollegem
€ 260 000
212 m²
2
Ja
Ja
Te koop - Woning - Wevelgem
Wevelgem
€ 318 000
162 m²
3
Ja
Ja
Te koop - Service Flat - Wevelgem
Wevelgem
€ 149 000
38 m²
1

Welkom bij Vastgoedkantoor Devriese

Mensen evolueren en groeien, bouwen aan een toekomst en maken vele plannen. Heel vaak maakt " een eigen woning " deel uit van deze plannen.

Wij luisteren naar uw behoeften, denken aan uw belangen en het is ons voorrecht u hierin met hart en ziel en de nodige gedrevenheid te kunnen begeleiden.  Eerlijkheid, betrouwbaarheid en persoonlijk contact dragen wij hoog in het vaandel en hierbij staat u als klant steeds centraal.

Bent u op zoek naar uw droomwoning?
Neem dan regelmatig een kijkje op onze site of schrijf u in op de link hiernaast. Zo blijft u steeds op de hoogte van het nieuwste aanbod.

Wij wensen u graag alle succes toe met uw boeiende en inspirerende zoektocht.
Tot binnenkort.

Bruno Devriese & Team
Zaakvoerder & Vastgoedmakelaar

Wat zeggen onze klanten over ons?

Jullie hebben mij goed geholpen bij de verkoop van mijn vaders huis, de service was heel goed (bezorgen van attesten enz...). Mocht ik mijn huis eens verkopen, doe ik het terug met jullie.
Marino ChristiaensBellegem
> Bekijk alle klanten reacties
Mijn huis stond reeds een tijdje te koop via een notaris, zonder succes. Na de deskundige intake van de mensen van Devriese, was mijn huis na 2 weken verkocht! Wie op zoek is naar een kantoor die er volledig voor gaat, ben je hier aan het juiste adres!
Virginie VancoillieLedegem
> Bekijk alle klanten reacties
Bedankt om de verkoop van ons huis rond te krijgen. "Correct handelen en betrouwbaarheid" staan hoog in het vaandel en dat wordt 100% nageleefd. Doe zo voort !
Ann AdamsRoeselare
> Bekijk alle klanten reacties
Bij eerste contact: Angelo Deconinck, onmiddellijk vertrouwenssfeer. Heel bekwaam en heel veel kennis en duidelijheid in verkoop van woningen, niets was te veel gevraagd en heel geduldig en attent, heeft op alles een antwoord, en is zelfzeker, wat een goed gevoel geeft bij klant. Kortom, Devriese: ... Correct en eerlijk ! Lees meer Verberg
Karel PrielsHeule
> Bekijk alle klanten reacties
Bedankt voor de vlotte verkoop van de woning in de Driemasten 79 in Gullegem. Bedankt voor het beantwoorden van de vragen en de telefoontjes waarvoor ik goede hulp heb gekregen. Hartelijk dank! Ik zal jullie zeker aanbevelen aan mensen met een verkoop.
Beatrijs GykiereGullegem
> Bekijk alle klanten reacties
Dorpsplein 11/1
8560 Gullegem
056 44 03 69
info@vastgoedkantoordevriese.be
 
Doornikserijksweg 109a
8510 Bellegem
056 44 03 69
info@vastgoedkantoordevriese.be
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK