Minder Uitgebreid
Vliegend Koppel Devriese
Te koop - Villa - Ooigem
Ooigem
€ 449 000
212 m²
4
Ja
Ja
Te koop - Villa - Marke
Marke
Prijs op aanvraag
192 m²
4
Ja
Ja
Verhuurd - Appartement - Wevelgem
Wevelgem
Verhuurd
Verhuurd
96 m²
2
Ja

Welkom bij Vastgoedkantoor Devriese

Mensen evolueren en groeien, bouwen aan een toekomst en maken vele plannen. Heel vaak maakt " een eigen woning " deel uit van deze plannen.

Wij luisteren naar uw behoeften, denken aan uw belangen en het is ons voorrecht u hierin met hart en ziel en de nodige gedrevenheid te kunnen begeleiden.  Eerlijkheid, betrouwbaarheid en persoonlijk contact dragen wij hoog in het vaandel en hierbij staat u als klant steeds centraal.

Bent u op zoek naar uw droomwoning?
Neem dan regelmatig een kijkje op onze site of schrijf u in op de link hiernaast. Zo blijft u steeds op de hoogte van het nieuwste aanbod.

Wij wensen u graag alle succes toe met uw boeiende en inspirerende zoektocht.

Op vandaag kunnen de huisbezoeken perfect veilig en conform de huidige corona maatregelen doorgaan. Check daarom het "sectorprotocol plaatsbezoeken' via DEZE LINK.

Tot binnenkort.

Bruno Devriese & Team
Zaakvoerder & Vastgoedmakelaar

Wat zeggen onze klanten over ons?

Pieter DelesieSubliem kantoor met een professioneel team !
> Bekijk alle klanten reacties
Zéér tevreden over de samenwerking met Angelo-Bruno. Zeer goede eigenaarslogin, reeds in tweede week verkocht! Vriendelijk en professioneel afgehandeld.
LeenknechtGullegem
> Bekijk alle klanten reacties
Perfecte & Persoonlijke afhandeling van verkoopsdossier. Ik raad Bruno & zijn team voor 200% aan!
Peter DebrouwerGeluwe
> Bekijk alle klanten reacties
Via de website met prachtige realistische foto's en duidelijke uitleg kwamen we in contact met het vastgoedkantoor van Bruno Devriese. Tijdens ons eerste telefonisch contact was er direct een open, correcte en duidelijke communicatie. De dag nadien hebben we een bod schriftelijk bekend gemaakt en ... 2 dagen later kregen we al telefonisch een tegenbod die we direct aangenomen hebben (met veel emoties :-)) zoals Bruno zich nog wel zal herinneren ;-) De opvolging van het dossier verliep vlot en wij willen hierbij dan ook zeggen: "Dank u wel!" Lees meer Verberg
Frank NynkeGent
> Bekijk alle klanten reacties
Een klantgerichte service waar ze goed luisteren naar jou. Heel vriendelijke en eerlijke mensen die weten waarmee ze bezig zijn. Wij hebben zowel verkohct als gekocht samen met Devriese en geen seconde spijt van.
Dejaegher-VanwynsbergheVichte
> Bekijk alle klanten reacties
Dorpsplein 11/1
8560 Gullegem
056 44 03 69
info@vastgoedkantoordevriese.be
 
Doornikserijksweg 109a
8510 Bellegem
056 44 03 69
info@vastgoedkantoordevriese.be
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK