Minder Uitgebreid
Te koop - Woning - Gullegem
Gullegem
€ 475 000
204 m²
4
Ja
Ja
Te koop - Woning - Bellegem
Bellegem
€ 469 000
313 m²
5
Ja
Ja
Te koop - Woning - Zwevegem
Zwevegem
Prijs op aanvraag
256 m²
4
Ja
Ja

Welkom bij Vastgoedkantoor Devriese

Mensen evolueren en groeien, bouwen aan een toekomst en maken vele plannen. Heel vaak maakt " een eigen woning " deel uit van deze plannen.

Wij luisteren naar uw behoeften, denken aan uw belangen en het is ons voorrecht u hierin met hart en ziel en de nodige gedrevenheid te kunnen begeleiden.  Eerlijkheid, betrouwbaarheid en persoonlijk contact dragen wij hoog in het vaandel en hierbij staat u als klant steeds centraal.

Bent u op zoek naar uw droomwoning?
Neem dan regelmatig een kijkje op onze site of schrijf u in op de link hiernaast. Zo blijft u steeds op de hoogte van het nieuwste aanbod.

Wij wensen u graag alle succes toe met uw boeiende en inspirerende zoektocht.

Tot binnenkort.

Bruno Devriese & Team
Zaakvoerder & Vastgoedmakelaar

Wat zeggen onze klanten over ons?

Van bij het eerste contact voelden wij dat er een optimale service  wordt gegeven. We wisten ook dat een huis met een gedateerd interieur en waar veel renovatiewerk bij komt kijken moeilijker verkoopbaar is dan een recente nieuwbouwwoning, maar toch werd steeds alles in het werk gesteld en werden ... we op de hoogte gehouden van de actuele stand van zaken. Toppers in het vak ! Lees meer Verberg
Danny CottijnSint-Eloois-Winkel
> Bekijk alle klanten reacties
Top Team !
Philippe VanhouckeBellegem
> Bekijk alle klanten reacties
Wij zijn zeer tevreden bij de verkoop van ons huis door het volledige team van Vastgoed Devriese. Goeie communicatie en professionele aanpak. Dank daarvoor !
Soubry-TerrynGullegem
> Bekijk alle klanten reacties

Wij werden zeer goed geholpen voor de aankoop van onze eerste woning. Bij vragen/opmerkingen/... werden wij zo snel mogelijk geholpen. 

Een vastgoedmakelaar die we zeker aanraden.

Kenny en ShariLendelede
> Bekijk alle klanten reacties
Immokantoor Devriese hielp me zeer goed in de zoektocht naar mijn eerste woning. Een bezoek kon zeer snel ingepland worden en ook de verdree afhandeling verliep zeer vlot. Super bedankt !
hochepiedGullegem
> Bekijk alle klanten reacties
Dorpsplein 11/1
8560 Gullegem
056 44 03 69
info@vastgoedkantoordevriese.be
 
Doornikserijksweg 109a
8510 Bellegem
056 44 03 69
info@vastgoedkantoordevriese.be
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK