Minder Uitgebreid
Vliegend Koppel Devriese
Verhuurd - Woning - Kortrijk
Kortrijk
Verhuurd
Verhuurd
108 m²
2
Ja
Verhuurd - Appartement - Kortrijk
Kortrijk
Verhuurd
Verhuurd
90 m²
2
Ja
Verhuurd - Dak appartement - Gullegem
Gullegem
Verhuurd
Verhuurd
89 m²
2
Te koop - Woning - Gullegem
Gullegem
€ 228 000
159 m²
4
Ja
Ja
Verkocht - Appartement - Gullegem
Gullegem
Verkocht
Verkocht
83 m²
2

Welkom bij Vastgoedkantoor Devriese

Mensen evolueren en groeien, bouwen aan een toekomst en maken vele plannen. Heel vaak maakt " een eigen woning " deel uit van deze plannen.

Wij luisteren naar uw behoeften, denken aan uw belangen en het is ons voorrecht u hierin met hart en ziel en de nodige gedrevenheid te kunnen begeleiden.  Eerlijkheid, betrouwbaarheid en persoonlijk contact dragen wij hoog in het vaandel en hierbij staat u als klant steeds centraal.

Bent u op zoek naar uw droomwoning?
Neem dan regelmatig een kijkje op onze site of schrijf u in op de link hiernaast. Zo blijft u steeds op de hoogte van het nieuwste aanbod.

Wij wensen u graag alle succes toe met uw boeiende en inspirerende zoektocht.

Tot binnenkort.

Bruno Devriese & Team
Zaakvoerder & Vastgoedmakelaar

Wat zeggen onze klanten over ons?

Dank u voor de vlotte behandeling, de goede opvolging, de communicatie en de afhandeling van deverkoop van eerste contact tot ondertekenen van het compromis. Een aanrader.
Jean-Luc DevosGullegem
> Bekijk alle klanten reacties
Bruno was op de afgesproken plaats zoals besproken, goede rondleiding, perfect voorbereid, had alle documenten bij zich. Iedere vraag direct beantwoord, telefonisch als op mail. De compromis ondertekenen was ook vlot verlopen, niets op aan te merken, kent zijn vak. bedankt Bruno om alles perfect ... te laten verlopen. Lees meer Verberg
Desmet-VanwalleghemSint-Eloois-Vijve
> Bekijk alle klanten reacties
In een periode van een onstabiele huizenmarkt hielden jullie het hoofd koel en bleven jullie professioneel. Jullie hielden vol tot het laatste moment met als resultaat dat ons huis onverwacht nog in de laatste week werd verkocht.
Cedric VanhoutteghemLauwe
> Bekijk alle klanten reacties
Ik ben professioneel al met veel makelaars in contact gekomen maar wat mij in dit dossier bijzonder positief opviel, waren de open en eerlijke antwoorden en de technische kennis. Bij zo'n transacties onontbeerlijk om in volle vertrouwen tot een overeenkomst te komen, wat in deze dan ook gebeurd is.
Pascal HermanBellegem
> Bekijk alle klanten reacties
Een top team! Vlotte, vriendelijke mensen.
Monika PietersGullegem
> Bekijk alle klanten reacties
Dorpsplein 11/1
8560 Gullegem
056 44 03 69
info@vastgoedkantoordevriese.be
 
Doornikserijksweg 109a
8510 Bellegem
056 44 03 69
info@vastgoedkantoordevriese.be
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK