Werken bij Vastgoedkantoor Devriese

Vacatures :

ADMINISTRATIEF TALENT GEZOCHT (OFFICE MANAGER kantoor Gullegem)
JOUW OPDRACHT
Als Office Manager heb jij een centrale rol binnen de organisatie en zorg je met passie voor de professionele uitstraling van het kantoor. Vaak ben jij het eerste aanspreekpunt van klanten.
Je staat in voor het agendabeheer van alle commerciële collega’s en de bedrijfsleider en je doet de verwerking van alle inkomende mails en telefoontjes.
Je verzorgt de input van nieuwe dossiers alsook alle administratieve opvolging van A tot Z. Het opmaken van compromissen, aanvraag wettelijke attesten, plaats bezoek met het verkoop team , het eerste aanspreekpunt voor notarissen, zijn enkele van de verantwoordelijkheden.
Met jouw professionele en vriendelijke aanpak ben jij een belangrijke schakel binnen het team.
 
JOUW PROFIEL
Stiptheid, klantvriendelijk en positieve instelling.
Je werkt nauwkeurig en bent uiterst klantgericht. Je weet van aanpakken , je werkt graag zelfstandig waar het moet en bovendien ben je als teamplayer één met de groep.
Een voorafgaande werkervaring in een dergelijke functie is aangewezen maar ook een opleiding  Office Management vastgoed, marketing of communicatiemanagement of een ervaring notariskantoor of projectontwikkelaar is zeker positief.
Affiniteit met vastgoed is belangrijk en enige ervaring met een vastgoedsoftware is een pluspunt. Perfecte beheersing van de Nederlandse taal alsook de Franse taal goed machtig.
Kennis van MS office (Word, Excel, Outlook).
 
ONS AANBOD
Een stimulerende job met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in een dynamisch bedrijf.
Een aantrekkelijk en marktconform verloningspakket in functie van je ervaring en professioneel parcours.
Functie van 38 uur per week
Een gevarieerd takenpakket.
Een fijne werksfeer met toffe collega’s in een enthousiaste, positieve en persoonlijke atmosfeer
 
Werken bij Vastgoedkantoor Devriese? Mail ons uw CV naar bruno@vastgoedkantoordevriese.be , wij nemen dan spoedig contact met u op. (alle discretie verzekerd)
Dorpsplein 11/1
8560 Gullegem
056 44 03 69
info@vastgoedkantoordevriese.be
 
Doornikserijksweg 109a
8510 Bellegem
056 44 03 69
info@vastgoedkantoordevriese.be
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK