De laatste nieuwtjes

Heeft u nog vragen? Stuur deze naar info@vastgoedkantoordevriese.be

Herstart fysieke bezoeken op 11 mei !

zaterdag 2 mei 2020

Mits het respecteren van een aantal gezondheidsvoorschriften kunnen wij opnieuw van start gaan met bezoeken aan woningen/appartementen te huur en te koop.
bekijk alvast het filmpje die wat meer duiding geeft hoe wij als makelaar in bezoek zullen te werk geen:
https://www.youtube.com/watch?v=uDcRXZi29d4&feature=emb_share&fbclid=IwAR3omvJ1rQzjceNLWGp4edwypkLF64drdDqVswpvx7pdPS8-JZwUh7ayIGs

Wij zullen alleszins het nodige doen om bezoeken opnieuw zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen, U ongetwijfeld ook ;-)

Lees meer

NIEUWBOUWZONDAG 20 Oktober

zaterdag 12 oktober 2019

Op 20 oktober kan u ons opnieuw vinden bij 4  TOP Nieuwbouwprojecten op de NIEUWBOUWZONDAG.
U kan ons vinden van 14u tot 17u in Zwevegem, Wevelgem, Heule en Vichte.
meer info op de website: https://nieuwbouwzondag.be/projecten/?wpv_view_count=2336-TCPID135&wpv-wpcf-regio=&wpv-type=0&wpv-relationship-filter=7788
 

Lees meer

OPENDEUR Ter Vichte Resort

dinsdag 17 september 2019

Op zaterdag 21/9 gaan de deuren van het modelappartement opnieuw open voor alle geïnteresseerden. U  kan ons op de site vinden van 14u tot 17u waarbij u alle info bekomt alsook een kijkje kan nemen in de appartementen die nog in het aanbod zitten. Tuinaanleg is volledig voltooid en het resultaat is verbluffend ! Ook de bekleding van de gevel vooraan is in volle afwerking.
Welkom op dit event!
Adres: Peter Benoitstraat 4, Vichte

Lees meer

Openhuis op Zaterdag 17/11

dinsdag 13 november 2018

Op zaterdag 17/11 kan u langskomen bij heel wat woningen in Moorsele, Bissegem, Wevelgem, Kortrijk, Heule, Izegem, Gullegem, ... en dit de hele dag door.
Alle deelnemende woningen zijn te vinden tussen ons 'Te Koop' aanbod. Tot zaterdag !

21 oktober NIEUWBOUWZONDAG

dinsdag 9 oktober 2018

Op 21 oktober zijn wij met Vastgoedkantoor Devriese ook opnieuw van de partij voor de ROULARTA NIEUWBOUWZONDAG.
U kan ons vinden van 14u tot 17u bij 4 topprojecten in de Streek.
meer info op de website:
http://nieuwbouwzondag.be/projecten/?&regions_id=5&companies_id=506
of geef ons een belletje op 056/44.03.69

Lees meer

Vastgoedkantoor Devriese op de Woonmarkt in Wevelgem

vrijdag 20 april 2018

Komende zaterdag kan u ons vinden op de "WOONMARKT" op de parking Guldenbergplein in Wevelgem. Vele verschillende standen i.v.m. vastgoed in al zijn facetten. Zal alleszins een interessante voormiddag worden. Iedereen welkom !

OPENHUIS ZATERDAG 17 MAART

donderdag 8 maart 2018

De lente is in zicht ! Vastgoedkantoor Devriese organiseert Op zaterdag 17 maart opnieuw heel wat OPEN HUIS momenten. O.a. in tal van woningen in Wevelgem, Moorsele, Harelbeke, Bellegem, Menen, Heule, ... kan u ons vinden voor een vrijblijvend huisbezoek. Deelnemende woningen en appartementen zijn reeds te vinden bij alle individuele woningen onder de "TE KOOP" rubriek. Alvast het ideale moment om uw droomwoning te komen verkennen. Welkom !

Gelukkig en gezond 2018 !

zondag 31 december 2017

Bedankt aan alle klanten voor het vertrouwen en de fijne samenwerking in 2017! Het volledige Vastgoedkantoor Devriese team staat alvast in de startblokken om ook in 2018 al uw vastgoeddromen te realiseren !

OPENHUIS Zat 2 december

vrijdag 24 november 2017

Op zaterdag 2 december organiseert Vastgoedkantoor Devriese opnieuw heel wat OPEN HUIS momenten in tal van woningen in Bissegem, Kortrijk, Gullegem, Bellegem, Lauwe, Moorsele, ... Deelnemende woningen en appartementen zijn reeds te vinden op onze website. Alvast het ideale moment misschien uw droomwoning te komen verkennen. Welkom !

Opendeur Dheulebeek tijdens de Tinekesfeesten

donderdag 31 augustus 2017

Interesse of benieuwd naar het project Residentie Dheulebeek in Centrum Heule? Dan verwelkomen wij u graag tijdens de Tinekesfeesten op:
vrijdag 8/9 van 18u tot 20u
zaterdag 9/9 van 10u tot 16u
zondag 10/9 van 10u tot 16u
voor een bezoek aan het modelappartement met een woordje uitleg en alle verkoop info.
Naast de kerk en te bereiken via de Pastoriestraat of het Lagaeplein.
Geniet er van de spetterende Tinekesactie : bij aankoop Appartement = GRATIS KEUKEN !

PUBLI OP WTV TENDENS

woensdag 14 juni 2017

Vastgoedkantoor Devriese nu ook op TV. Op WTV Tendens ziet u ons kantoor in de spotlights onder de vorm van een Publi reportage. Zo leert u ons kort kennen en voelt u onmiddellijk onze 'huissfeer' aan. Bekijk de reportage via deze Link.

AWARD

woensdag 14 juni 2017

Winnaar REAL ESTATE AWARD 2012 - Vastgoedkantoor Devriese -
Met deze “ Vastgoedoscars ” bekroont CIB Vlaanderen de inzet en de kwaliteiten van de meest verdienstelijke personen en kantoren in de vastgoedsector.

De “Real Estate Award voor Starter” werd Bruno Devriese van Vastgoedkantoor Devriese uit Gullegem.


Volgens de jury blinkt het kantoor uit door zijn stijl, de goede verkoopsresultaten en de zeer persoonlijke aanpak.
Een welgemeende proficiat !
Dank aan alle klanten, kopers, verkopers van het voorbije tijd voor het vertrouwen dat u in ons stelde. Deze award werd mede door jullie mogelijk gemaakt !  

EPC

woensdag 14 juni 2017

Wij zorgen voor het EnergiePrestatieCertificaat (EPC) bij Verkoop of Verhuur

Vastgoedtransacties vereisen op vandaag een hele waslijst aan verplichte documenten. Op vandaag draagt de verkoper de verplichting om zowel bij de Verkoop als bij verhuur te beschikken over een EPC attest dat de "energiezuinigheid" van de woning weergeeft.

Bij het te koop/te huur stellen van een eigendom moet het attest reeds aanwezig zijn en moet deze score + het unieke certificaat nummer steeds duidelijk vermeld worden in alle gevoerde publiciteiten.

Als Erkend Energiedeskundige Type A zijn wij gemachtigd het verplichte EPC certificaat van uw te koop of te huur staande woning/appartement op te stellen.

Voor meer info omtrent EPC in het algemeen, verplichtingen, prijzen of andere, neem dan contact met ons via mail of telefoon en wij zorgen voor alle verhelderende info.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK