Nieuwbouw Appartementen te Koop in Centrum Gullegem, Residentie Merlijn

Gullegem
De nieuwbouw Residentie MERLIJN telt 7 lichte en ruime appartementen. Het gebouw wordt opgetrokken in een moderne warme stijl en centraal staat het wooncomfort en de energiezuinigheid.

De ligging bepaalt mede het grote succes van dit project gezien het woongegeven zich afspeelt op 100 meter van de kerk, bakker, slager.

Elk appartement wordt opgeleverd met onberispelijke afwerking en oog voor detail en er wordt gebruik gemaakt van uiterst kwalitatieve materialen. Aluminium schrijnwerk, sterke isolatiewaarde, vloerverwarming als standaard door middel van warmtepomp die voorziet in verwarming/passieve koeling via geothermie (grondboringen).

Daarnaast is elk appartement voorzien van een mooi terras met groen zicht achteraan alsook voor de appartementen op de verdiepingen ook een tweede terras vooraan voor wie graag wat contact heeft met het straatgebeuren.

Klinkt dit als muziek in de oren? Wonen in de dorspkern van Gullegem, op wandelafstand van bakker, slager, apotheek en in een schitterend nieuwbouwappartement? En benieuwd ... naar elk detail qua prijs, afwerking en mogelijkheden.

Dan maken wij graag met u een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis en voorzien wij u van alle info. Aarzel niet langer en bel ons voor meer info op 056/44.03.69.
Lees meer Verberg