Prachtig ruim instapklaar appartement met 3 slaapkamers te huur nabij centrum Harelbeke

Verhuurd Harelbeke Ballingenweg 44 201
Schitterend afgewerkt appartement met een oppervlakte van maar liefst 143m² op een top locatie nabij het centrum van Harelbeke.

U geniet als bewoner van deze schitterende eigendom, opgetrokken met de fijnste technieken, alle moderne comfort en sterke isolatie waarden.

Een ruime en lichtrijke leefruimte voorzien van gaskachel met open moderne keuken en smaakvolle inrichting. De keuken, eetruimte en salon strekken zich uit over de volledige lengte van het appartement. De ruime keuken is voorzien van talrijke praktische kasten en kwaliteitsvolle toestellen. Aansluitend zowel een aparte voedselberging. Dankzij de vele raampartijen en gunstige oriëntatie is het hier uitermate aangenaam en rustig vertoeven. Via de schuiframen in de woonkamer komen we op het groot, zuid-oost gericht terras van 17m².

Daarnaast nog een apart gastentoilet, de badkamer met inloopdouche, bad en dubbele lavabo en 3 ruime slaapkamers.

Centrale verwarming op aardgas, hoogrendementsbeglazing en volledig geïsoleerd waardoor dit een zeer energiezuinig ... appartement zal blijken te zijn.

Het appartement werd volledig opgeschilderd en voorzien van gordijnen in het volledige appartement.

Last but not least wordt dit appartement aangeboden met ruime bovengrondse standplaats en een extra berging in de gemeenschappelijke hal.

Is wonen in de stadskern van Harelbeke op wandelafstand van de bakker, slager, scholen en de vele restaurantjes iets voor u?

Aarzel dan niet om ons te contacteren voor verdere info omtrent deze topper of een bezoek ter plaatse.

Huurprijs: 795 EUR/maand + 50 EUR/maand syndic of een totaal van 845 EUR/maand
Adres: Ballingenweg 44/201, 8530 Harelbeke
Onze referentie: DEV3755
Lees meer Verberg