Uniek luxueus appartement met 3 slaapkamers en schitterend Leiezicht

Verhuurd Kortrijk Reepkaai 3 C 022
Dit luxueuze appartement met 3 slaapkamers, prachtige inrichting, ondergrondse standplaats, berging en uniek zicht op de Leie met een topligging in hartje Kortrijk mag terecht een pareltje worden genoemd.

Gelegen op de tweede verdieping in de residentie "REEPKAAI" gebouwd in 2017, volledig smaakvol ingericht alsook voorzien van verlichting.

Bij het binnenkomen komt u in de inkomhal met aansluitend een enorm lichtrijke, grote leefruimte die onmiddellijk een "wauw" gevoel opwekt. Door de vele raampartijen geniet u van een schitterende lichtinval met daarnaast een uniek water-zicht. Ook de open keuken, die geïntegreerd werd in deze ruime woonkamer, is voorzien van de allerbeste materialen en toestellen. Aanliggend nog een handige extra bergruimte.

Verder is er de eerste kwalitatieve badkamer met douche en toilet, 2 slaapkamers en een apart toilet. De 3e en grootste slaapkamer heeft aansluitend eigen badkamer met ligbad en inloopdouche waar het bijzonder aangenaam vertoeven is. Daarenboven is er nog een extra ... opbergruimte.

Vanuit de leefruimte is er toegang tot het mooie ruime terras waar men geniet van een open Leiezicht.

Het appartement beschikt over een ruime kelderberging én een ondergrondse standplaats.

Energiezuinigheid troef, voorzien van hoogrendementsbeglazing, sterke isolatie en centrale verwarming op aardgas alsook aangename zuidelijke oriëntatie.

Huurprijs: 1.245 EUR/maand + 50 EUR/maand syndic of een totaal van 1.295 EUR/maand
Adres: Reepkaai 3C/22, 8500 Kortrijk
Onze referentie: DEV2732
Lees meer Verberg