Luxueus appartement met 3 slaapkamers en uniek leie-zicht

Verhuurd Kortrijk Koning Leopold III-Laan 2 1.1
Dit luxueuze appartement met 3 slaapkamers, garagebox en uniek zicht langs de leieboorden mag terecht uniek genoemd worden in zijn categorie.

Dit prachtige, volledig ingerichte en instapklare appartement geniet van een zeer rustige residentiële ligging en toch dicht bij winkels, scholen en het stadscentrum.

Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping en deze residentie werd volledig gerenoveerd in 2014.

Bij het binnenkomen komt u in de inkomhal met aansluitend een enorm lichtrijke, grote leefruimte die onmiddellijk een "wauw" gevoel opwekt. Door de vele raampartijen is een schitterende lichtinval en met een uniek water-zicht bekom je een zeer vrij gevoel, mede opgewekt door de moderne open keuken, degelijke materiaal en voorzien van kwalitatieve toestellen.

Aanliggend nog een handige extra bergruimte en een apart toilet en daarenboven beschikt het appartement over heel wat ingemaakte kastruimte. Geen enkele hoek werd onbenut gelaten.

Vanuit de leefruimte is er toegang tot het terras waar men geniet van een ... open zicht.

Daarnaast zijn er nog 3 slaapkamers met elk hun eigen badkamer.

Het appartement beschikt over een ruime kelderberging en een aparte garagebox.

Het appartement is uitermate energiezuinig, voorzien van hoogrendementsbeglazing, sterke isolatie en centrale verwarming op aardgas.

Beschikbaarheid: 01/06/2023
Huurprijs: 1.375 EUR/maand + 75 EUR/maand syndic + 100 EUR/maand voorschot verbruik gas of een totaal van 1.550 EUR/maand
Adres: Koning Leopold III-Laan 2/1.1, 8500 Kortrijk
Onze referentie: DEV3625
Lees meer Verberg