Luxe appartement met 3 slaapkamers te Kortrijk

Verhuurd Kortrijk 't Hoge 116 0011
Schitterend afgewerkt appartement met een oppervlakte van maar liefst 144m² met een uiterst centrale ligging te Kortrijk.

U geniet als bewoner van deze schitterende eigendom, opgetrokken met de fijnste technieken, alle moderne comfort en sterke isolatie waarden.

Een ruime en lichtrijke leefruimte voorzien van parket met open moderne keuken en smaakvolle inrichting. De keuken, eetruimte en salon strekken zich uit over de volledige lengte van het appartement. De ruime keuken is voorzien van talrijke praktische kasten en kwaliteitsvolle toestellen. Dankzij de vele raampartijen en gunstige oriëntatie is het hier uitermate aangenaam en rustig vertoeven. Via de schuiframen in de woonkamer komen we op het zuidwest gericht terras van 26m².

Daarnaast is er nog een apart gastentoilet, berging, de badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo en 3 ruime slaapkamers.

Als kers op de taart geniet deze eigendom van een zuidwest georiënteerde tuin.

Centrale verwarming op aardgas, alsook de aanwezigheid van airco, hoogrendementsbeglazing ... en volledig geïsoleerd waardoor dit een zeer energiezuinig appartement zal blijken te zijn.

Het appartement werd volledig opgeschilderd en voorzien van led-verlichting in het volledige appartement.

Dit appartement wordt aangeboden met 2 bovengrondse standplaatsen.

Aarzel niet bij verdere interesse, dit moet u gezien hebben!

Beschikbaarheid: 15/07/2023
Huurprijs: 865 EUR/maand + 30 EUR/maand voorschot voor water of een totaal van 895 EUR/maand
Adres: 't Hoge 116/0011, 8500 Kortrijk
Onze referentie: DEV3682
Lees meer Verberg