Uiterst centraal gelegen 2-slaapkamer appartement mét garage nabij centrum van Kortrijk

Verhuurd Kortrijk Bloemistenstraat 9 23
Dit ruime 2-slaapkamer appartement van 90m² met top ligging nabij het centrum en pal aan het station van Kortrijk is voor de snelle beslissers!

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en beschikt over een ruime inkomhal met apart gastentoilet. Daarnaast heeft u toegang tot de ruime leefruimte die veel natuurlijk daglicht geniet dankzij de grote raampartijen die zicht uitstrekken over de volledige breedte van het appartement.

De volledig vernieuwde open keuken is uitgerust met kwalitatieve inbouwtoestellen en biedt voldoende kastruimte met aansluitend een berging.

Achteraan het appartement bevinden zich de 2 ruime slaapkamers en de badkamer. De beide slaapkamers geven tevens doorgang aan het terras.

Het appartement is ook nog voorzien van een ruime kelderberging, een eigen garage en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Bent u op zoek naar een verzorgd en charmant appartement op wandelafstand van het station en stadscentrum van Kortrijk? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een bezoek ter ... plaatse.

Huurprijs: 775 EUR/maand + 60 EUR/maand voorschot op waterverbruik en gemeenschappelijke kost (jaarlijks te verrekenen) of een totaal van 835 EUR/maand
Adres: Bloemistenstraat 9/23, 8500 Kortrijk
Onze ref. DEV3814
Lees meer Verberg