Prachtig ruim nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers in centrum Ledegem

Verhuurd Ledegem Rollegemstraat 37 1.2
Schitterend afgewerkt nieuwbouw appartement met een oppervlakte van maar liefst 137m² op een top locatie in het centrum van Ledegem.

U geniet als allereerste bewoner van deze schitterende eigendom, opgetrokken met de fijnste technieken, alle moderne comfort en sterke isolatie waarden.

Een ruime en lichtrijke leefruimte met open moderne keuken en smaakvolle inrichting. De keuken, eetruimte en salon strekken zich uit over de volledige lengte van het appartement. De ruime keuken is voorzien van een werkblad in natuursteen, talrijke praktische kasten en kwaliteitsvolle toestellen. Aansluitend zowel een aparte voedselberging. Dankzij de vele raampartijen en gunstige oriëntatie is het hier uitermate aangenaam en rustig vertoeven. Via de schuiframen in de woonkamer komen we op het groot, zuid-oost gericht terras van 26m².

Daarnaast nog een apart gastentoilet met lavabo, de badkamer met inloopdouche, bad en dubbele lavabo en 3 ruime slaapkamers. Vanuit iedere slaapkamer is er mogelijkheid om gebruik te maken van het terras van ... 14m².

Centrale verwarming op aardgas, hoogrendementsbeglazing en volledig geïsoleerd waardoor dit een zeer energiezuinig appartement zal blijken te zijn.

Het appartement werd volledig opgeschilderd en voorzien van glas- als overgordijnen evenals LED verlichting in het volledige appartement.

Dit appartement wordt aangeboden met ruime bovengrondse garage.
(bijhuren van een tweede garage is ook nog mogelijk)

Aarzel niet bij verdere interesse, dit moet u gezien hebben! Voor meer informatie 056/44.03.69.

Huurprijs: 850 euro + 70 euro syndic of een totaal van 920 euro/maand
Adres: Rollegemstraat 37/1.2, 8880 Ledegem
Onze referentie: DEV2275
Lees meer Verberg