Prachtig ruim nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers in centrum Ledegem

Verhuurd Ledegem Rollegemstraat 37 1.1
Schitterend afgewerkt nieuwbouw appartement met een oppervlakte van maar liefst 137m² op een top locatie in het centrum van Ledegem.

Ledegem is een rustige en landelijke gemeente die een vlotte bereikbaarheid heeft naar verschillende invalswegen (E403 oprit Rumbeke/Oekene op 11,6 km/17 minuten - A19 oprit Menen 6 km/5 minuten).
Alle essentiële handelszaken zijn dan ook lokaal aanwezig zoals bakkerijen, slagers, vishandel, supermarkt, drankenshops, banken, postkantoor, apotheken ...

U geniet als allereerste bewoner van deze schitterende eigendom, opgetrokken met de fijnste technieken, alle moderne comfort en sterke isolatie waarden.

Een ruime en lichtrijke leefruimte met open moderne keuken en smaakvolle inrichting. De keuken, eetruimte en salon strekken zich uit over de volledige lengte van het appartement. De ruime keuken is voorzien van een werkblad in natuursteen, talrijke praktische kasten en kwaliteitsvolle toestellen. Aansluitend een aparte berging. Dankzij de vele raampartijen en gunstige oriëntatie is het hier ... uitermate aangenaam en rustig vertoeven. Via de schuiframen in de woonkamer komen we op het groot, zuid-oost gericht terras van 24m².

Daarnaast nog een apart gastentoilet met lavabo, de badkamer met inloopdouche, bad en dubbele lavabo en 3 ruime slaapkamers. Vanuit iedere slaapkamer is er mogelijkheid om gebruik te maken van het terras van 20m².

Centrale verwarming op aardgas, hoogrendementsbeglazing en volledig geïsoleerd waardoor dit een zeer energiezuinig appartement zal blijken te zijn.

Het appartement werd volledig opgeschilderd en voorzien van glas- als overgordijnen evenals LED verlichting in het volledige appartement.

Er kan optioneel een garage bij gehuurd worden aan 60 EUR + 5 EUR syndic per maand.

Aarzel niet bij verdere interesse, dit moet u gezien hebben! Voor meer informatie 056/44.03.69.

Huurprijs: 790 EUR/maand + 65 EUR/maand syndic of een totaal van 855 EUR/maand
Adres: Rollegemstraat 37/1.1, 8880 Ledegem
Onze referentie: DEV3180
Lees meer Verberg