Vernieuwde Bel-Etage woning met 3 slaapkamers en uiterst centrale gelegen te Kortrijk

Verhuurd Kortrijk Loofstraat 52 A
Deze instapklare woning met centrale ligging te Kortrijk, nabij het stadscentrum en E17/R8 werd binnenin volledig tot in de puntjes vernieuwd met kwaliteitsvolle materialen. De woning werd tijdens de renovatie ook volledig opgeschilderd.

Op het gelijkvloers vindt u de aparte inkomhal met 2 bergingen waarvan 1 voorzien met aansluiting voor de wasmachine en daarnaast een dubbele garage (met oprit) en voorzien van elektrische poort. De inkomhal geeft tevens toegang tot de kelderberging.

Op de eerste verdieping bevindt zich een apart gastentoilet, een ruime leefruimte die veel natuurlijk daglicht geniet dankzij de grote raampartijen die voorzien zijn van zonnewering en een moderne keuken met smaakvolle inrichting en kwalitatieve toestellen.

Op de tweede verdieping is er een tweede toilet aanwezig, 3 slaapkamers en de volledige vernieuwde badkamer met douche en dubbele lavabo.

Een pluspunt aan deze woning is de aanwezigheid van voldoende parkeermogelijkheid door de garage en oprit of een totaal van 4 parkeerplaatsen. Daarnaast ... beschikt de woning over een aangename zuid georiënteerde stadstuin voor wie niet echt 'groene vingers' heeft en een top ligging in de Loofstraat nabij snelwegen alsook centrum van Kortrijk.

Graag merken we op dat het dak nog volledig zal worden geïsoleerd (en het EPC cijfer dus nog een stuk gunstiger zal worden).

Wordt u graag bewoner van deze woning op een toplocatie te Kortrijk? Bel ons voor een afspraak ter plaatse op 056/44.03.69.

Voor de snelle beslissers!

Huurprijs €850/maand
Loofstraat 52/A, 8500 Kortrijk
Onze ref. DEV2002
Lees meer Verberg