Prachtig nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers te Kuurne

Verhuurd Kuurne Beeklaan 34 01
Nieuwbouw appartement vlakbij belangrijke invalswegen en op fietsafstand van het centrum van Kuurne in residentie Park View. Deze nieuwbouwresidentie is gericht op het Heulebeekdomein.

U geniet van alle moderne comfort en sterke isolatie waarden als bewoner. CV op aardgas met een nieuwe condensatieketel, hoogrendementsbeglazing en sterk geïsoleerd.

Dit volledig geschilderde appartement beschikt over een leefruimte met veel lichtinval, volledig ingerichte open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, bad en lavabo en een extra bergruimte met aansluiting voor wasmachine. Daarnaast is er een apart gastentoilet. Vanuit de leefruimte is er toegang tot het ruime terras en tuin waar je volop van de zon geniet door zijn zuidoriëntatie. Daarenboven is er vanuit de slaapkamers toegang tot de 2de tuin van maar liefst 39m². In het gebouw is er alsook een lift aanwezig.

De living en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming alsook van zonnepanelen. M.a.w. een wel zeer energievriendelijk appartement met uitzonderlijke ... voorwaarden en te verwaarlozen verbruikskosten !

In deze verhuur is zowel een ondergrondse garage als bovengrondse autostaanplaats inbegrepen en zijn er 2 fietsstallingen in de gemeenschappelijke fietsenberging te gebruiken.

Rondom het appartementsgebouw is er heel wat groen voorzien, enorme rust gegarandeerd.

Aarzel niet bij verdere interesse, dit moet u gezien hebben! Voor meer informatie 056/44.03.69.

Huurprijs: 740 euro + 50 euro syndic of een totaal van 790 euro/maand
Adres: Beeklaan 34/01, 8520 Kuurne
Onze referentie: DEV2233
Lees meer Verberg