Luxueus 2 slaapkamerappartement met ruim terras met een uniek zicht.

Verhuurd Bellegem
Dit nieuwe en luxueuze 2 slaapkamerappartement bevindt zich op een boogscheut van het centrum van Bellegem en geniet daarenboven een uiterst vlotte bereikbaarheid.
Binnenkomen in de ruime inkomhal met toegang tot de garage of trap naar het woongedeelte. Je wordt onmiddellijk betoverd door de ruime leefruimte met enorm veel lichtinval en adembenemend zicht. Aansluitend de open keuken voorzien van top-materialen, apart toilet, 2 slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo.

Vanuit de leefruimte is er toegang tot het grote terras met een fantastisch open landelijk zicht. De garage in het gebouw is gereserveerd voor de nieuwe huurder van het appartement en rechtstreeks toegankelijk vanuit de inkomhal. Het volledige appartement is voorzien van vloerverwarming alsook van zonnepanelen (bijna nul verbruik!)

Op enkele minuutjes van o.a. Kennedy park en Kennedy ziekenhuis, Vives, E17, ...

Huurprijs van 950euro/maand + voorschot van 15euro/maand op waterverbruik.
In de huurprijs is kost verwarming ... inbegrepen alsook jaarlijks elektrisch verbruik van 4.000kWh !! Of m.a.w. een wel zeer energievriendelijke huurwoning met uitzonderlijke voorwaarden en te verwaarlozen verbruikskosten !

Onze Referentie: Dev1570.
Lees meer Verberg