Nieuwe halfopen bebouwing met centrale ligging en top afwerking

Verhuurd Heule
Deze nieuwbouwwoning heeft een sterke energiezuinigheid door zijn hoogrendementsbeglazing, centrale verwarming op aardgas en de sterke isolatie.

Laat u verrassen door de ruimte in deze woning en sterke graad van afwerking. U komt binnen in de hal met apart gastentoilet. Daarachter bevindt zich de zeer ruime leefruimte met moderne open ingerichte keuken. Van hieruit heb je vol zicht op de tuin.
Er is een ruime garage die doorloopt van voor tot achter. M.a.w. een overschot aan bergruimte en ook de nodige voorzieningen voor was/droog. De garage is voorzien van elektrische sectionaalpoort. Vanuit de garage is er toegang tot de kelder. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, stijlvolle badkamer met bad én douche en daarnaast nog een apart toilet. De toegang naar de zolder is via een plooitrap, is sterk geïsoleerd en kan fungeren al extra bergruimte.

Achteraan een mooi stuk tuin met zeer gunstige Z-W oriëntatie (deze wordt vanzelfsprekend nog volledig ingezaaid teneinde volledig in gras te liggen). Last but not least de ... rustige liggin maar toch dichtbij centrum en belangrijke invalswegen.

Huurprijs: 875 Euro/maand
Hof ter Melle 7, Heule
Onze Ref. DEV705
Lees meer Verberg