Rustig gelegen gezinswoning met 4 slaapkamers

Verhuurd Moorslede Oude Molenweg 5
Niet zo ver van Roeselare vind je deze landelijke en rustig gelegen gezinswoning: het ver uitzicht zal je zeker charmeren.

Via de inkom kom je in een ruime en lichtrijke leefruimte met een ver uitzicht op de omgeving. Aansluiten is de recent gerenoveerde keuken: oven, vaatwasmachine type A++, inductiekookplaat, ... Op het gelijkvloers vind je ook een praktische berging, garage, apart toilet en de badkamer. Ook deze badkamer is recent gerenoveerd met een 2e toilet, 2 lavabo's, douche én bad.

Vanuit de keuken is er toegang tot de praktische en daarenboven onderhoudsvriendelijke tuin. De tuin werd volledig opnieuw aangelegd.

Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers. Via een van de kamers kan je met een trapluik naar de geïsoleerde zolder. Handig voor wat extra bergruimte.

Let wel: De vermelde EPC-score is nog van voor de nieuwe beglazing en de zonneboiler. De isolatie op zolder wordt momenteel aangebracht met een totale dikte van 26 cm glaswol. De houtkachel op de foto's is ondertussen vervangen door een moderne ... pelletkachel met afstandsbediening. Dankzij nieuwe ramen, pellets, dikke isolatie en een zonneboiler hang je niet af van dure gas- of elektriciteitsprijzen. Bij een nieuw EPC-certificaat zou de score dus véél beter zijn.

Huurprijs: 695 EUR/maand
Adres: Oude Molenweg 5, 8890 Moorslede
Onze referentie: DEV3169
Lees meer Verberg