Nieuw 2 slaapkamer appartement met 2slpk te koop in centrum Gullegem

Verkocht Gullegem
De nieuwbouw Residentie MERLIJN telt 7 lichte en ruime appartementen. Het gebouw wordt opgetrokken in een moderne warme stijl en centraal staat het wooncomfort en de energiezuinigheid.

De ligging bepaalt mede het grote succes van dit project gezien het woongegeven zich afspeelt op 100 meter van de kerk, bakker, slager.

Elk appartement wordt opgeleverd met onberispelijke afwerking en oog voor detail en er wordt gebruik gemaakt van uiterst kwalitatieve materialen. Aluminium schrijnwerk, sterke isolatiewaarde, vloerverwarming als standaard door middel van warmtepomp die voorziet in verwarming/passieve koeling via geothermie (grondboringen).

De appartementen op de 1e en 2e verdieping zijn wat indeling en grootte betreft zo goed als identiek en voorzien om en bij 85m² woonoppervlakte. Met een eerste terras op de voorzijde om toch wat contact te houden met de passage en mooi ruim 2e terras achteraan met groen zicht en volle rust.

Klinkt dit als muziek in de oren? Wonen in de dorspkern van Gullegem, op wandelafstand van bakker, ... slager, apotheek en in een schitterend nieuwbouwappartement? En benieuwd naar elk detail qua prijs, afwerking en mogelijkheden.

Dan maken wij graag met u een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis en voorzien wij u van alle info. Aarzel niet langer en bel ons voor meer info op 056/44.03.69.
(prijzen steeds exclusief kosten notaris, btw, registratie, ...)
Lees meer Verberg