Recent nieuwbouw Penthouse appartement in het centrum van Izegem

Verkocht Izegem
Dit appartement op de bovenste verdieping werd volledig en tot in de puntjes afgewerkt met kwalitatief materiaal. Vlakbij het centrum van Izegem en het station. Ideaal voor wie dicht wenst te wonnen bij bakker, slager, school,... en net naast het jaagpad van het kanaal of m.a.w. een extra dikke plus voor wandelaars of fietsers.

Het appartement bevindt zich op de vijfde verdieping waardoor u geniet van een prachtig vergezicht. Een aparte ruime inkomhal met gastentoilet en bergruimte. Van hieruit gaat u de living binnen die geniet van heel wat lichtinval en het vrije open zicht en aansluitend de open keuken, perfect ingericht met alle comfort.
Zowel vanuit de leefruimte als uit de slaapkamer komen we op het ruime terras waarop het uitermate genieten is van zon en zicht !
Het appartement beschikt over 1 ruime slaapkamer met met aansluitend de moderne badkamer met inloopdouche en lavabomeubel.

Bovendien beschikt het appartement standaard over een kelderberging. Klein beschrijf mogelijk!
Overal hoogrendementsbeglazing in ... aluminium aanwezig, centrale verwarming op aardgas met een recente ketel en zeer sterk geïsoleerd.

Daarbij behoort de aankoop van een garage zeker tot de mogelijkheden.
Onze Ref. DEV1047
Lees meer Verberg