Ruim 3 slaapkamer appartement mét garage in het centrum van Kortrijk

Verkocht Kortrijk
Dit verzorgde appartement op de vijfde verdieping bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Kortrijk. Naast een handige kelderberging beschikt deze eigendom bovendien over een ruime garage.

Via de ruime hal kom je in de lichtrijke woonkamer, waar de open haard onmiddellijk in het oog springt. Het grote schuifraam over de volledige breedte van de living brengt heel wat natuurlijk daglicht binnen. Het zicht naar buiten toe is magnifiek. Hoewel centraal in Kortrijk kijk je uit op heel veel groen en natuur en gezien de zuidelijke orientatie is het zicht van 's morgens tot 's avonds een streling voor het oog.
Naast de leefruimte vinden we de verzorgde en ruime keuken. In de hal is er een apart gastentoilet en is er ruimte voor bijv. wat extra kastruimte of een apart bureau. Vanuit deze inkomhal is er bovendien toegang tot de handige en praktische bergruimte.
Achteraan het appartement zijn er maar liefst drie volwaardige slaapkamers en de badkamer met bad en een tweede toilet. Ook vanuit de kamers is het zicht achteraan ... subliem. Moet je met eigen ogen ervaren !
Sterke energiezuinigheid en overal nieuwe beglazing.

Geniet van dit appartement op topligging! DEV649
Lees meer Verberg