Recent nieuwbouw appartement in het centrum van Kortrijk met zich op de Leie.

Verkocht Kortrijk
Dit appartement op de 3de verdieping werd volledig en tot in de puntjes afgewerkt met exclusieve materialen, pal in het centrum van Kortrijk.

Ideaal voor wie rustig wenst te wonen doch dichtbij bakker, slager, school,... en net naast het jaagpad van de Leie of m.a.w. een extra dikke plus voor wandelaars of fietsers. Het appartement bevindt zich op de derde verdieping waardoor men vanuit de leefruimte geniet van zijdelings zicht op de Leie.

Dit exclusief appartement bestaat uit een aparte ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire. In de living geniet men van heel wat lichtinval en zicht op de Leie met aansluitend de open keuken voorzien van hoogwaardige toestellen. Vanuit de keuken en de leefruimte is er toegang tot een aangenaam terras. Dit appartement is perfect ingericht met alle comfort en voorzien van design-meubels, ingemaakte kasten...

Het appartement beschikt over 1 ruime slaapkamer met aansluitend een praktische dressing. Mits de nodige aanpassingen kan de dressing omgevormd worden tot een 2de slaapkamer. De ... badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche en lavabomeubel.

Overal hoogrendementsbeglazing in aluminium aanwezig, centrale verwarming op aardgas en zeer sterk geïsoleerd.

Daarbij behoort een garage die plaats biedt voor 2 wagens.

Onze Ref. Dev1724
Lees meer Verberg