Instapklaar 2-slaapkamer appartement met groot zonne terras

Verkocht Wevelgem
Dit prachtige, volledig ingerichte en instapklare appartement geniet een zeer rustige ligging en toch dicht bij winkels, scholen en centrum. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw en werd opgetrokken in 2008.
Bij het binnenkomen kom je in de enorm lichtrijke, grote leefruimte die onmiddellijk een "waw" gevoel opwekt. Door de vele raampartijen is een schitterende lichtinval, groen zicht achteraan en bekom je een zeer vrij gevoel, mede opgewekt door de moderne open keuken, degelijke materiaal en voorzien van kwalitatieve toestellen. Aanliggend nog een handige extra bergruimte en daarenboven beschikt het appartement over heel wat ingemaakte kastruimte. Geen enkele hoek werd onbenut gelaten.
Vanuit de leefruimte is er toegang tot het ruime terras waar je van net voor de middag volop van het zonnetje geniet en dit tot bij zonsondergang.
Daarnaast is er nog de modern ingerichte badkamer met bad alsook vooraan 2 grote slaapkamers en een apart gastentoilet.

Bij de aankoop van het appartement is de aankoop ... van een garage vereist, deze bevindt zich achteraan het gebouw (25.000euro).

Het appartement is uitermate energiezuinig, voorzien van hoogrendementsbeglazing, sterke isolatie en centrale verwarming op aardgas. Topper in zijn klasse!
Onze ref. DEV1370
Lees meer Verberg